Borítókép: 5 könnyű tavaszi recept arra az esetre, ha már unod az elviteles menüt Forrás: Lizzie/Unsplash

5 könnyű tavaszi recept arra az esetre, ha már unod az elviteles menüt

Mai válogatásunkban könnyű és fenntartható receptek közül merítünk, ugyanis nemcsak a saját immunrendszerünk egészséges egyensúlyát, hanem a bolygónkét is támogatni kell, hogy elinduljon egy pozitív változás. Az InStyle.hu cikke.

Május 13-16. között újra Joy-napok, most érdemes lecsapni a szezon újdonságaira, ezreket spórolhatsz. Kattints, és nézd meg a teljes kuponlistát!

A mögöttünk álló nehéz év után fontos, hogy több figyelmet fordítsunk egészségünkre, kevesebb feldolgozott élelmiszert, több tápláló zöldséget fogyasszunk, és ha még nem tettük meg, ismerkedjünk meg a fenntartható főzés praktikáival. Ugyanis nemcsak a saját immunrendszerünk egészséges egyensúlyát, hanem a bolygónkét is támogatni kell, hogy elinduljon egy pozitív változás.

Ennek a törekvésnek a jegyében mai válogatásunkban otthon is gyorsan elkészíthető tavaszi receptek közül merítünk, sőt mutatjuk, melyek azok az okos és praktikus konyhai gépek és kiegészítők, amik egy kicsit könnyebbé teszik a hétköznapokat, és amiket 10-50-70% kedvezménnyel szerezhetsz be a közelgő Joy-Napok alatt.

" limit="0" style=" " description=" " shopcard="" expiration-date=" "]

Ne hagyd ki a tavaszi shoppingfesztivált, töltsd le a Joy-kuponokat és indulhat is a vásárolgatás. Meglátod, egy praktikus robotgép és konyhai kiegészítő könnyebbé teszi a hétköznapokat.

Kattints a galériába, és ismerd meg kedvenc tavaszi receptjeinket, amelyeket gyorsan és könnyen elkészíthetsz!