Borítókép: Kreatív pakkok magyar alkotóktól, amikkel egész hosszú időre lekötheted a gyereket Forrás: Zubor Rozi

Kreatív pakkok magyar alkotóktól, amikkel egész hosszú időre lekötheted a gyereket

Rugalmas munkabeosztás ide vagy oda, a home suliban és a home oviban levő gyerekeink mellől nem kis kihívás otthonról dolgozni; s úgy egyáltalán, a mindennapokat levezényelni mostanság. Cikkünkben olyan kreatív dobozokat, alkotói szetteket ajánlunk nektek, melyekkel kisebbek és nagyobbacskák is el tudnak bíbelődni, egy 20 percre talán még egyedül is. Te pedig szusszanhatsz egyet.

Délelőtt fél 11, a kisebbik most végzett a zoomos olvasás órával is. Ebéd megfőzve, a cikkeimmel legalább két napra előre megvagyok. Úgyhogy az ebéd után miénk az egész délután; először leülünk színezni és barkácsolni közösen; aztán irány ki a levegőre. Ja nem!!

A dolog odáig stimmel, hogy az egyik gyerek végzett a napi sulival.. mindeközben én valami gyors és egyszerű kajával bűvészkedem, a másik kezemmel pedig félve nyitogatom a Google Classroomot, hogy legalább nagyságrendileg képben legyek az újabb adag visszaküldendő házi feladattal. Összetrombitálom a bandát, beleértve a reggel fél 9 óta (és előreláthatóan estig) folyamatosan megbeszélő férjet; és gyorsan lezavarjuk az ebédet.

Majd megpróbálok kicsit haladni a dolgaimmal; már ha kihallom egyáltalán a saját gondolataimat a negyed óránként felcsendülő „Mami de unatkozom, mikor jössz már Barbizni és a mikor megyünk ki biciklizni?” mantrák közül. Mi így, s felteszem, máshol sincs ez most nagyon másként. Felértékelődik minden olyan 20 perc, fél óra, amikor az ember kicsit szusszanhat egyet, azonban nem mindegy, milyen áron. Összeállításunkban olyan kreatív alkotói dobozokat, foglalkoztatókat mutatunk nektek, amivel garantáltan le tudod kötni a gyerkőcöt anélkül, hogy folyton valamilyen kütyüt kellene a kezébe nyomnod.

Kreatív „dobozok”, melyek remekül le tudják foglalni a gyerekeket