Balhé: szülők támadtak a brit műsorvezetőnőre, miután közzétett egy iskolai emailezést

Borítókép: Balhé: szülők támadtak a brit műsorvezetőnőre, miután közzétett egy iskolai emailezést
A levelezésből kiderül, hogy a szülőtárs Kindle-t akart ajándékozni lánya szülinapjára, és erre gyűjt pénzt az osztálytól. A brit tévéből-rádióból ismert Myleene Klasst azóta rengetegen kritizálják és védik.

Myleene Klass rádiós műsorvezető, zongoraművész, korábbi popénekesnő, realitysztár általában bikinis fotói feltöltögetésére használja az Instagram-oldalát, de most kivételt tett: egy születésnapi zsúrral kapcsolatos emailezést tett közzé. A levelezés óriási vitát váltott ki, arról szól ugyanis, hogy Myleene 7 éves lányának osztálytársai kindle-t (e-olvasót), illetve egy íróasztalt kértek a születésnapjukra, és az ajándékra 10-10 fontot szeretnének begyűjteni a szülők a többi gyerek szüleitől.

A 36 éves Myleene azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy azóta is egyfolytában csöng a telefonja, özönlenek az emailek és pár napja a játszótéren is inzultálta néhány szülő. Íme a levelek.

A levélből kiderül, hogy a két kislány szülei közös ajándékot szeretnének az osztálytól. Az egyik kislány Kindle-t kért, a másik egy íróasztalt, és aki szeretne beszállni, hozzon fejenként 10 fontot (kb. 4000 Ft-ot) az ajándékra. A levelezés tisztázza, hogy nem kötelező, mindenki annyit ad, amennyit akar és mást is lehet adni. A pénzt bármikor oda lehet adni a szülőknek, és a gyerekkel is el lehet küldeni az ő táskájában, névre szóló borítékban.

Myleene ezt válaszolta:

2/2 My reply. #sent

A photo posted by myleeneklass (@myleeneklass) on Feb 4, 2015 at 10:59am PST

Kedves mind, Ava

egy igazi, élő egyszarvút kért a születésnapjára. Az egyszarvúpénzt a táskájában gyűjtjük vagy a játszótéren, vagy a www.aztkapodamitadszesvessunkvegetennekatebolynak.com oldalon.

(Ezen felül én még szeretnék egy Ferrarit és Leonardo DiCapriót, tehát kérem, hogy ezek költségeihez is járuljatok hozzá.)

Ha nem kívántok hozzájárulni, semmiképp ne érezzétek magatokat kényszerítve csak azért, mert elárasztom a postaládátokat további kapcsolódó emailekkel."


Myleene Klass a gyerekeiről sosem tesz fel olyan képet az Instagram-oldalára, amelyen látszik az arcuk

Myleene Klass azt is hangsúlyozta a Daily Mail-nek, hogy a levelezés valójában egy éve történt, hogy a neveket megváltoztatta az Instagram-posztjában, és igazából csak az volt a célja az egésszel, hogy viccet csináljon az egész szülinapizsúr-ügyből.

„A levelezés idején legalább 10 szülő keresett meg, hogy legszívesebben ők is konfrontálódtak volna" – mondta.

Természetesen rengetegen felháborodásukat fejezték ki. Az emaileket elindító szülők élesen kikeltek Myleene ellen, amiért „visszaélt a bizalmukkal", és az iskola igazgatójánál is panaszt tettek.


Fotó: Europress / Getty Images

Neked mi a véleményed? Közzétehet egy ismert műsorvezető egy ilyen levelezést (nevek nélkül)? Gyűjthet valaki pénzt ajándékra a gyerekének osztálytársak szüleitől? Írd meg a gondolataidat emailben vagy kommentben.