7 imádnivaló őszi gyerekkönyv egy édesanya ajánlásával

Borítókép: 7 imádnivaló őszi gyerekkönyv egy édesanya ajánlásával Forrás: Getty Images
Az év legszínesebb hónapjába léptünk. Bár a kereskedelmi üzletek hetek óta már a karácsonyra hangolnának minket, a gyerekeinknek engedjük meg, hogy megéljék a napokat. Ne siessünk! Merüljünk el az őszi gyermekkönyvekben. A JOY-Napok idején november 12-15. között ráadásul kedvezményesen szerezhetjük be őket.

A téli óraátállításnak „köszönhetően” a nappalok megrövidültek, a nap korán nyugovóra tér, hamar hazaér a család apraja-nagyja. Nálunk ilyenkor fogy a legtöbb keksz és a letöbb könyv is. Összegyűjtöttem hét darab őszi tematikájú könyvet, ügyelve arra, hogy a 2-9 éves korosztályban mindenki találjon magának kedvencet a novemberi hónapra. Ezek közül ráadásul jó párat kedvezményesen szerezhetsz be a könyves kuponokkal a november 12-15. között megrendezésre kerülő JOY-Napok keretein belül!

Kattints galériánkra és nézd meg, mely könyveket ajánljuk mi!

Annak érdekében, hogy a koronavírus-fertőzés egyre súlyosabb szakaszaiban is zökkenőmentesen és biztonságosan shoppingolhass, ha teheted intézd te is vásárlásaidat otthonod nyugalmából. Most kedvezményesen szerezhetsz be rengeteg terméket a JOY-Napokon november 12-15. között mindössze néhány kattintással. Csapj le a kihagyhatatlan ajánlatokra és vásárolj felelősségteljesen velünk!