Kihagyhatatlan lesz az ország márkatesztelő élményparkja!

Borítókép: Kihagyhatatlan lesz az ország márkatesztelő élményparkja!
Mitől hiteles egy márka reklámja? A BRAND TESTER Élménypark szerint attól, hogy a részévé válunk és reagálhatunk rá, pontosan ugyanabban az időben, amikor hatni próbál ránk.

Március 11-én egy napra mindenki márkatesztelővé válik a Hungexpon! 2018. március 11-én egyetlen belépő áráért többszáz népszerű terméket és szolgáltatást próbálhatnak ki a látogatók a Hungexpon. A park a leginteraktívabb rendezvények világát idézi: rengeteg izgalmas, ismert márkával, fontos kezdeményezésekkel ismerkedhetnek meg közelebbről felnőttek és gyerekek egyaránt.

A belépő ára tartalmazza minden élménysziget egy vagy több értékes termék-,és szolgáltatás tesztjét, legyen szó a legokosabb okostelefonról, hibrid autóról, repülős oktatásról, exkluzív szépség-,egészség szolgáltatásokról, high-tech élményekről, sportokról vagy gasztro kalandokról.

Szeretetszalag élőlánc
Az ország márkatesztelő élményparkjában rengeteg terméket, szolgáltatást, innovációt tesztelhetnek a látogatók, sőt, visszaigazolást is adhatnak a márkák számára. Egy napra mindenki igazi Márkatesztelővé válik, és 100 élményszigeten élhet át olyan tapasztalásokat, melyekről eddig csak a reklámokból hallott.
A BRAND TESTER szíve kétségtelenül a Szeretetszalag interaktív szigeténél dobog majd, ahol viszont nem csak a tesztelhető márkáknak, hanem szeretteiknek is egyedi, kreatív formában üzenhetnek. 12:45-től a kiállítók és a látogatók közös élőláncot alkotnak majd a szerethető reklámokért, a Park társadalmi szerepvállalásának jegyében.
Miért készül mindenki a BRAND TESTER-re? A leghitelesebb márkák csak egyetlen napra teszik díjmentesen is elérhetővé egyes termékeiket, szolgáltatásaikat interaktív környezetben: egy helyen, egy időben rengeteg dolgot próbálhatnak ki a látogatók, közben pedig megismerhetik a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait is. Jegyek, további információk: www.brandtester.hu

Játékunk véget ért! Nyerteseinket e-mailben is értesítjük.