A legegyszerűbb dolgok is kifogtak rajta, amikor egy napra kipróbálta, milyen terhesnek lenni

Borítókép: A legegyszerűbb dolgok is kifogtak rajta, amikor egy napra kipróbálta, milyen terhesnek lenni Forrás: Getty Images
Már a felkelésbe belebukott, de a kádból se igazán tudott kikecmeregni az az ausztrál férfi, aki elhatározta, hogy egy napra egy várandós nő bőrébe bújik. A dinnyékből eszkábált, DIY „terheshasa” olyan nehézségek elé állította, amire legkevésbé sem számított.

Nem tudott fölkelni az ágyból, kiszállni a kádból és a cipőjét sem tudta bekötni – ezekkel a „meglepő” nehézségekkel találta magát szembe az az ausztrál férfi, aki egy napra kipróbálta, hogy milyen érzés lehet terhesnek lenni. Maitland Hanley - hogy minél jobban bele tudja élni magát a kismama szerepbe - hasára egy óriási görög-, melleire pedig két kisebb sárgadinnyét erősített, ragasztószalagok segítségével.

A digitális tartalomgyártással foglalkozó férfi akkor határozta el, hogy együttérzésből tesz egy próbát, amikor a felesége várandós lett első gyermekükkel. (A párnak azóta egyébként már megszületett a kisfia.) A kísérletet videóra vette és meg is osztotta a TikTokon, illetve az Instagramján; hatalmas sikerrel.

A felvételeken jól látszik, hogy a fiúnak már a felkeléssel komoly problémái akadnak; az ál-terheshasától csak vergődni képes az ágyon, követői legnagyobb örömére. Hanley számára elég hamar nyilvánvalóvá válik, hogy nem is olyan egyszerű feladatra vállalkozott.

A következő, legyűrhetetlen akadály a cipő felvétele, de ugyanilyen szánalmas az is, ahogyan a kádból, vagy az autójából próbál meg kikecmeregni. Tegyük azért halkan hozzá, hogy a kihívással az ausztrál kispapa csupán a jéghegy csúcsát kapirgálja, hisz egy terhesség messze nem csak annyi a nehézség, hogy a nőknek extra súlyokkal kell létezniük.

Galériánkban nézegess vicces karikatúrákat arról, hogyan látják a férfiak a terhességet