Szétkattintott vírusvideó! Két bevállalós anya hordhatatlan fürdőruhákat tesztelt

imomsohard,fürdőruha,testkép Forrás: Facebook
Anya a strandra kukásnak öltözve menjen, hisz napozni úgysem lesz ideje, ellenben hajolgatni, ugrálni, kúszni-mászni fog – állítja a két hihetetlenül szórakoztató és bevállalós amerikai vlogger. Mutatják is, mire gondolnak.

A zseniális IMomSoHard videócsatorna anyukái, Kristin Hensley és Jen Smedley ezúttal arra esküdtek fel, hogy felpróbálják a szezon (a videó 2017-ben készült) „legszexibb” kreációit, természetesen a kamerák előtt. Az eredmény közel kétszázezer megosztás és negyvenezer hozzászólás – úgy tűnik, minden nő képes kapcsolódni a két anyuka mondanivalójához.

A videó úgy kezdődik, hogy Kristin és Jen tipikus férfi strandszerkóba öltözik: oversize póló, térdig érő bermudanadrág, ami kellőképpen ápol és eltakar. „Ebből aztán nem szabadulnak ki a mellbimbók” – hangzik el a videóban. Aztán következik néhány mono- bi- és trikini. A próbák után a két asszony reakciói minimum értetlenségről árulkodnak.

„Mi van ezekkel a kivágásokkal? Nem az a lényeg, hogy minden bent maradjon?”

Azon gondolkoztam, létezik-e olyan megoldás, ami nagyobbnak láttatja a feneket, kiemeli az úszógumit és előnytelenül áll a mellkason. Ó, persze, ez az!
imomsohard,fürdőruha
Forrás: facebook

„Akármilyen fürdőruhát veszek fel, úgy fogok kinézni, mint aki imádja a sajtot. Ami igaz is!”

A poszt szövegében pedig a mondanivaló veleje:

„Azért megyek a strandra, hogy vigyázzak a gyerekeim testi épségére, homokvárakat építsek, ellássam őket falatkákkal, helyreállítsam a napernyőt minden egyes alkalommal, amikor felborul, bekenjem őket naptejjel, sörözzek, kagylókat gyűjtsek, átdörzsöljem törülközővel a csuromvizes kölyköket, felfújjam a karúszóikat és megakadályozzam a fiamat abban, hogy nyilvánosan pisiljen.

Lényegében tökjól érzem magam ilyenkor és nem vagyok hajlandó hagyni, hogy egy darab lycra elrontsa a kedvem.

Kristin pedig nyilvánvalóvá teszi, hogy „azt akarom, hogy a lányom szeresse magát és az életét, és nem azért fog így tenni, mert ezt mondom neki, hanem azért, mert ezt tanítom neki”.

Nézzétek meg a szenzációs videót:

I Swimsuit Season So Hard

When I'm at the beach, I'm there to lifeguard, build sandcastles, supply treats, re-stand the umbrella every dang time it blows over, spray sunscreen, drink a beer, look for seashells, warm-up wet kiddos, force people to eat sandwiches and drink juice, blow up water-wings, and keep my son from publicly urinating. Basically, I've got a really fun job to do and I don't have time to let a piece of lycra throw me off my game. #imomsohard #baywatch #swimsuit #cutouts #doubledecker #brave #moat #onelife #liveit #momlife #reallife #mombod #beach

Posted by imomsohard on Thursday, May 18, 2017

Apropó - nézd meg ezt a galériát is: