Kate Beckinsale szerint 22 éves barátja ideális karantén-szerető

kate beckinsale,goody grace,korkülönbség,karantén,bűnösélvezet Forrás: Getty Images
A 46 éves Kate Beckinsale boldognak tűnik új barátjával, Goody Grace-szel, aki még csak 22 éves. Kate egyenesen azt mondta rá, hogy ő az ideális karantén-barát.

Lakva ismerszik meg, nem igaz? Ha egy kapcsolat rögtön összezártsággal kezdődik, és azt túléli, akkor akár hosszú távú közös jövőre is van remény.

Nem ez az első eset, hogy a 46 éves filmcsillag, aki többek között az Aviátor című filmben is tündökölt, jóval fiatalabb barátot választ. Most tehát őt, a kanadai zenészt:

Goody Grace,Kate Beckinsale,korkülönbség,karantén
Forrás: Getty Images
Goody Grace

Beckinsale-t és Grace-t múlt hónapban kapták először együtt lencsevégre, amikor Los Angeles környékén kirándultak. Egy barátjuk szerint már hónapok óta együtt vannak, és most Kate kaliforniai otthonában töltik a maradjotthon-időszakot, sok más hírességhez hasonlóan.

Kate-et állítólag nem érdekli a korkülönbség. Ezt mondta:

Az életkor csak egy szám.

A forrás szerint Kate nagyon élvezi Goody társaságát: érettnek, okosnak és kreatívnak tartja őt. A fiú zenével szórakoztatja szerelmét, együtt főzőcskéznek és filmeket néznek. Mint ez az ismerős megjegyezte, „Kate szerint Goody ideális karantén-barát”.

Persze a karantént nem veszik szó szerint. Valamelyik nap az utcán fotózták le őket, amint kézen fogva kiléptek egy boltból: kesztyűt és maszkot viseltek. Kate még aranyosan meg is igazította párja maszkját (hé, nem tudják, hogy nem szabad folyton piszkálni?)

Reméljük, jól alakul a kapcsolatuk, és Kate-nek később sem lesz oka szemétládának tartani Goody-t, ellentétben ennek a klipnek a főszereplőjével:

Mutatunk még néhány sztárt, akik fittyet hánytak a nagy korkülönbségre, és bejött nekik!