Katalin még Meghan hercegnénél is szexisebb bikiniben - FOTÓK

katalin hercegné,katalin hercegné fürdőruhában Forrás: Getty Images
Ritka pillanat, amikor a brit királyi család tagjait fürdőruhában lehet elcsípni. A paparazziknak viszont az elmúlt években sikerült néhány ilyen fotót készíteniük, amikből hamar kiderült, hogy Katalin bizony klasszisokkal dögösebb, mint Meghan hercegné. Az instyle.hu összeállítása.

A nyári forróságot csak a vízparton lehet elviselni, nem csoda, ha a sztárok is sorra dobják le magukról a textilt, és mutatják meg alakjukat fürdőruhában. De mit csinálnak ilyenkor a brit királyi család tagjai?

Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, akkor szigorú szabályok vonatkoznak rá, és a szövevényes királyi protokoll bizony egész részletesen kitér a hercegnők és hercegnék öltözködésére. Ezekről már több alkalommal is írtunk. Katalin és Meghan hercegné nem viselhet térd fölött érő szoknyát, a harisnya minden hivatalos eseményen kötelező, ahogy zárt cipő is, de ez csak néhány apróság a sok közül, Meghan hercegnének konkrétan kedvenc ruhadarbajától kellett megválnia Harry kedvéért. Ezek után pedig joggal merül fel a kérdés, mi a helyzet a fürdőruhával? A királyi családnál úgy tartják, méltatlan lenne, ha ennyire alulöltözötten mutatkozna egy előkelőség.

Sem Katalin, sem Meghan nem mutatkozhat nyilvános helyen fürdőruhában, sőt, ez alól még Erzsébet királynő sem kivétel!

erzsébet királynő,erzsébet királynő fürdőruhában
Forrás: Getty Images
Erzsébet királynőről ez az egyetlen fürdőruhás kép, ami valaha nyilvánosságra került.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az évek során ne sikerült volna a fotósoknak elcsípni őket bikiniben. Katalinról még 2006-ban készültek ilyen képek, Meghan hercegnéről viszont még könnyebb ilyet találni, hiszen ő már Harry herceggel való kapcsolata előtt is ismert sztár volt.

Így a nyári forróságra való tekintettel előszedtük a hercegnék régi bikinis képeit, ám ezeket nézegetve még mi is meglepődtünk. Katalinnak valami elképesztő alakja volt évekkel ezelőtt, de komolyan, Meghan hercegnét is simán lenyomja! És akkor még nem beszéltünk Dianáról...