Indulj el az utadon! De hogyan?

Érzed, hogy belekezdenél valamibe, csak épp nem tudod, hogyan indulj el? Van egy képzés, amit neked találtak ki! 8 hetes kurzus, ahol az ötleted kinőheti magát egy vállalkozássá!

Egyre több női közösség születik meg, bukkan fel napjainkban. A mai lányok, nők, anyák felismerték az ezekben rejlő erőt. A Benned.Nő program is ezt a női szupererőt öleli fel és célja, hogy olyan nőket indítson el az úton, akik utána saját vállalkozásban valósítják meg az álmaikat.

Sok nő anyaként döbben rá, hogy szeretne mással foglalkozni. Egy rugalmasabb, önazonosabb munkát keresnek, ami összeegyeztethetőbb a családi élettel.

Van két nő, akik egyedül indultak el ezen az úton. Mind a ketten a saját tapasztalatukból tanulták meg, milyen vállalkozást, ügyfélkört építeni. Volt, hogy akár a saját hibájukból tanultak – és tanulnak, mind a mai napig. Hiszik, hogy vannak kikerülhetetlen tévedések és abban is biztosak, hogy egy támogató közösség sokat segíthetett volna anno nekik is. Így az idei évben létrehozták a Benned.Nő programot, ahol megosztják tudásukat, tapasztalataikat és kapcsolatrendszerüket egy közösséggel.

Egy olyan programot álmodott meg a két vezető, Preszeller Dóra és Földi Barbara, amin elindulhat bárki, aki szeretné megtenni az első lépéseket egy saját vállalkozás, projekt felé. Egy olyan online kurzusról van szó, ahol a résztvevők nem csak tudásanyagot kapnak, hanem egy közösség részévé is válnak. Egymást támogatják a 8 hét során. Minden hétnek más a tematikája és feladatokat kell teljesíteni – amit közösen beszélnek át.

A tavaszi kurzuson nyolc csodás nő indult el a saját útján és kezdett bele az ötletének a megvalósításába. Az eszközök egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak mindenkinek, nem kell előzetes képzettség. A képzést ketten vezetik, de egyes szakterületek témáira külön szakembereket hívnak be – például a jogi kérdésekben, könyvelésben és a marketing területéről is van mindig egy-egy szakértő, aki segíti résztvevőket a folyamatokban.

A tavasszal volt, aki új munkahelyet keresett, volt, aki saját egyéni vállalkozást indított be és olyan is akadt akinek a saját ötlet megvalósításában segítettek a trénerek. A tapasztalat, hogy az új tudás mellett kapcsolati tőkét kaptak és már a tanfolyam alatt is közös együttműködések születtek.

A következő kurzus szeptember 19-én indul, ahova sok szeretettel várják a jelentkezőket!

Addig is nézz szét a galériában és olvass néhány motiváló sort!