Végre itt a mesés tavasz…

Borítókép: Végre itt a mesés tavasz…
Lassacskán kilábalunk már a hóból, elmúlnak a borongós napok és mesés tavasz köszönt ránk.

Nincs is más dolgunk tehát mint felpörgetni magunkat egy kicsit, kilábalni a téli rossz kedvből, magunk mögött hagyni a tavaszi fáradtságot! Azonban ez sokszor ugye, hogy nem könnyű?

Azonban természetesen erre is van egy remek ötletünk: egy kiadós, aktív és passzív kikapcsolódással tarkított wellness pihenés, melynek során élvezhetjük a szauna frissítő hatását, a kényeztető masszázsok általi testi – lelki újjászületést s persze a wellness hívogató habjai közt a csodás lubickolást… Ugye, jól hangzik?

Persze, van is egy jó helyszín ötletünk mindehhez: irány Zalakaros kedvenc wellness szállodája, a Hotel Karos Spa, ahol kényelmes Spa Superior szobákban élvezhetik a csodás kényelmet, ínycsiklandó gasztro-finomságokat kóstolgathatnak az Éden Étterem specialitásai közül, a frissítő élményekről a Harmónia Spa wellness részleg 5 beltéri és 2 (szezonálisan működő) kültéri medencéje, több mint százféle wellness- és beauty kezelése gondoskodik.

Sőt, mindezen felül a szálloda számtalan program- és kirándulási lehetőséggel színesíti tovább az itt tartózkodásuk minden pillanatát. Felfedezhetik (akár két keréken is) a környék, a Zalai dombság gyönyörű természeti kincseit, vagy akár a virágos kisváros mesés kincseit. Napközben fittségük megőrzéséért a megannyi sport- és szaunaprogram közül válogathatnak, esténként pedig sokszínű táncos – zenés produkciókkal, sztárvendégekkel, élő zenével múlathatják az időt.

www.karos-spa.hu

További képek a szállodáról galériánkban: