Színezz az ünnepekre hangolódva: Megjelent az Éva színező különszáma, a Karácsonyi Színvarázs

színező
Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz és töltsd fel kreatív DIY-projektjeidet.

Az Éva új Színek harmóniája különszáma KARÁCSONYI SZÍNVARÁZS címmel november 8-án jelent meg. Az új színezőfüzetben 75 oldalon több tucat karácsonyi témájú grafika várja, hogy színekkel keltsd életre, mellettük pedig magyarul és angolul találsz idézeteket. A színező remek alkalmat kínál arra, hogy az adventi időszakban ne csak a készülődésre, hanem az elcsendesedésre, lelassulásra, kreatív tevékenységre is legyen alkalmad.

színező

Csatlakozz és töltsd fel kreatív DIY-projektjeidet, hadd tanulhassunk egymástól!

Adhatunk egy tippet? Színezés közben inkább a színek harmóniájára figyelj, mintsem a részletekre. Az általad választott színek tükrözik a pillanatnyi érzelmi világodat. Ha a színek harmonikusak, az az elmédre is hatással lesz. Ragadd meg tehát a színes ceruzákat vagy a filctollakat, és oldódj fel…

Szeretnénk, ha nemcsak kiszíneznétek ezeket a gyönyörű oldalakat, hanem meg is osztanátok velünk az eredményt. Ezért hoztunk létre még korábban egy zárt Facebook-csoportot, ahol a posztokat, megosztásokat csak a csoporttagok láthatják. Ide kattintva csatlakozhattok az Éva Kreatív Facebook csoporthoz.

színező

Természetesen annak is örülünk, ha az Instagramon osztjátok meg a Színek harmóniája oldalainak színes változatait, #evakreativ hashtaggel. És érdemes követni is ezt a hashtaget a közösségi oldalakon.

AJÁNDÉKTIPP

RENDELD MEG ONLINE

most ajándék színes ceruza készlettel és ingyenes házhoz szállítással

ITT