Karácsonyi dekorációk, amik karácsonyi ajándéknak is tökéletesek!

Borítókép: Karácsonyi dekorációk, amik karácsonyi ajándéknak is tökéletesek! Forrás: Fotó: Bokréta Kerámia
Szeretnéd meglepni szeretteidet valami különlegessel, de maradandóval, amit sokáig tudnak használni és ezáltal sokáig juthatsz eszünkbe az adott ajándékról? Hoztunk akkor pár tippet!

Szép lassan egyre több otthon öltözik karácsonyi köntösbe. A fenntarthatóság és a tudatosság jegyében pedig egyre többen veszik elő a tavalyi díszeiket, vagy újítanak be olyan klasszikus és időtálló dolgokat, amelyek akár hosszú évekig díszíthetik otthonaikat.

Egy szép karácsonyi dísz azonban nem csak az otthonod számára lehet egy mesés ajándék, de szeretteidet, rokonaidat, barátaidat, kollégáidat meglepheted őket egy szép karácsonyi asztaldísszel, egy virágdobozzal, virágkosárral, karácsonyi koszorúval, esetleg egy olyan, többszöri égetéssel készített kerámia hóemberrel, mikulással vagy rénszarvas figurával, mint amilyet a kis, magyar, családi vállalkozásból indult Bokréta Kerámia is készít.

Nézz szét a webshopukban, ahol számtalan olyan alkotásuk található, amellyel különleges, egyedi, ünnepi hangulatot varázsolhatsz a saját, de akár szeretteid otthonába is. Karácsonykor is – de akár az év bármely más időszakában kreatív, különleges ajándékok lehetnek termékeik.

Szedd bokrétába – színesítsd a világot!

Galériánkban megmutatjuk a mi kedvenceinket, amelyek bármely otthonnak mesébe illő, ünnepi hangulatot tudnak teremteni, és közben szeretteid számára karácsonyi ajándéknak is első számúak!