Ha nincs ötleted vagy egy igazán jó tippre vágysz: ajándékötletek vegyesen az egész családnak!

Borítókép: Ha nincs ötleted vagy egy igazán jó tippre vágysz: ajándékötletek vegyesen az egész családnak! Forrás: Getty Images/ Kseniya Ovchinnikova
Figyelem! Galériánk folyamatosan frissül jobbnál jobb tippekkel - érdemes visszanézned még később is!

Visszagondolva pontosan emlékszem, hogy úgy február környékén volt egy tök jó ajándék ötletem karácsonyra a férjemnek. Aztán azt hiszem a májusi házassági évfordulónkra meg is vettem neki.

Aztán nyáron a fiamnak számára is volt egy hasonlóan kolosszális ötletem, mit hozhatna a Jézuska. Végül Anyáék hozták, szeptemberben a névnapra.

Most meg itt vagy december eleje és széttárt karokkal állok, hogy jó, oké, de akkor most kit mivel lepjek meg? Nem akarok századik autót venni, nem akarok megint pulcsit adni, csak hogy legyen valami a fa alatt. Kreatívabb, különlegesebb dolgokra vágyom.

Mivel tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, az elmúlt hetekben elkezdtem összegyűjteni olyan dolgokat, amik picit többek, picit kreatívabbak, amik engem is megfogtak és amik közül talán te, kedves Olvasó is találsz olyan ajándékot valamelyik szeretted számára, aminek igazán fog örülni.

A galériában meg is találod ezeket a tippjeimet, ötleteimet!
(Időnként majd nézz vissza, mert ha találok még valamit, ígérem, frissítem a listát!)