Justin Timberlake: „A legnagyobb félelmeimmel kell megküzdenem, mióta megszülettek a gyerekeim”

Borítókép: Justin Timberlake: „A legnagyobb félelmeimmel kell megküzdenem, mióta megszülettek a gyerekeim” Forrás: GettyImages/Dan MacMedan
Justin Timberlake és Jessica Biel mindig is óvták a nyilvánosságtól a magánéletüket, nem véletlenül. Számtalan csalódáson vannak már túl és ettől szeretnék, amennyire csak lehet, a gyermekeiket megkímélni.

Sokáig titkolták és csak ez év elején hozták nyilvánosságra, hogy az ötéves Silasnak kistestvére született és ezzel kétgyermekes szülővé váltak. A sztárpár mindig is féltve őrizte magánéletét, de mióta gyermekük van, még szigorúbban tartják magukat ehhez a szabályhoz.

„Nem szeretnénk kiárusítani a magánéletünket, a gyermekeinket pedig ameddig csak lehet, meg akarjuk óvni a lesifotósoktól és a pletykáktól.”- nyilatkozta Timberlake.

A sztárpár tudatosan figyel arra, hogy tényleg csak minimális hír szivárogjon ki róluk, ezzel ugyanis védeni szeretnék a gyerekeiket, gondtalan gyermekkort biztosítani nekik és azt sem akarják, hogy csupán a szüleik miatt máshogy kezeljék őket.

Az egyik legnagyobb félelmem, hogy azért, mert híresek vagyunk, a gyerekeink nem tudnak majd őszinte barátságokat kötni és csak azért lógnak velük mások, mert az ismertségükből szeretnék, ha valami nekik is csurranna-cseppenne.
osztotta meg kételyeit az énekes.

Az énekes-színész szeretné, ha a gyermekeit a személyiségükért, önvalójukért kedvelnék meg a kortársaik és igazi, őszinte kapcsolataik alakulnának ki másokkal.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A 46 éves sztárapuka emlékszik, milyen nehéz volt a most öt éves Silasnak elmagyarázni, miért nem dicsekedhet azzal, hogy az anyukája a Jégvarázs Annájának a hangja.

„Tudom, hogy nagyon büszke vagy rá és legszívesebben mindenkinek elmondanád, hogy a te anyukád Anna, de lehet, hogy sok gyerek ezért irigykedne rád és nem tudná, mit kezdjen ezzel az érzéssel.”- idézte lányához intézett szavait Timberlake.

S hogy miért félti ennyire gyermekét a sztárapuka? Mert ő maga is rengetegszer csalódott olyanokban, akiket a barátjának hitt.

„Egy híresség élete olykor sokkal bonyolultabb, mint egy átlagemberé. Ráadásul az ismertséghez fel kell nőni. Ha gyerekként szakad rád mindez, lehet, hogy összeroppansz a súlya alatt és soha nem lesznek normális kapcsolataid, mert teljesen elveszíted a bizalmadat másokban, a világban. Mióta megszülettek a gyerekeim, az a legnagyobb félelmem, hogy nem lehet normális életük, éppen ezért Jessicával mindent megteszünk, hogy minél egyszerűbb és boldogabb gyermekkoruk legyen, ami, ha rajtunk múlik, teljes ismeretlenségben fog zajlani.”

Miből lesz a cserebogár? Összegyűjtöttük hírességek szüleikkel készült közös fotóit. A képekért kattints a galériára!