Jól beszóltak az anyukának, aki a hipermarket közepén állt neki edzeni a gyerekekkel, de nem hagyta magát

Borítókép: Jól beszóltak az anyukának, aki a hipermarket közepén állt neki edzeni a gyerekekkel, de nem hagyta magát Forrás: Instagram
A gyerek nem lehet akadály, amikor a testmozgásról van szó, sőt!

Eddz, ahol csak lehet! – ez Sia Cooper fitneszedző jelszava, aki bárhol, de tényleg bárhol képes elvégezni néhány planket legalább, legyen az reptér, homokos tengerpart vagy benzinkút; extra terhelésként a kisebbik gyerek bébihordozóban ülve nézelődik az anyukájára kötve vagy körülötte rohangál a bátyjával és esetleg a kutyával együtt. Cooper nemrég egy hipermarketben készített magáról videót, amelyen a gyerekei jelenlétében végez kitöréses guggolásokat, időnként pelenkacsomagokat is emelgetve közben, illetve a bevásárlókocsit használva a karhajlításokhoz. Nézzétek:

A videó tulajdonképpen válasz a durva kommentekre, amelyeket egy korábbi hasonló felvétel nyomán kapott. Persze trollok mindenütt vannak, de Cooper úgy tűnik, némiképp hallgat is rájuk: miután azt kifogásolták, hogy a „kommersz” Target áruházat választotta az edzései helyszínéül, akkor a következő videójához áttette a székhelyét az elegánsabb Walmartba. Persze rendszeresen le is kövérezik és változatos jelzőkkel illetik az edzőnőt, amiért kiteszi a gyerekeit a közösségi oldalakra, de a több mint 600 ezer követőjére ettől még továbbra is inspirációként hat, hogy a gyerekek és a napi teendők nem vehetik el az időt az edzéstől.

Ha kedvet kaptál, itt egy edzésterv, amit bárhol elvégezhetsz: