A hosszú élet titka a jó numera vagy az unokázás? - jó hírek a múlt hétről

Borítókép: A hosszú élet titka a jó numera vagy az unokázás? - jó hírek a múlt hétről Forrás: canva.com
A múlt hét nagyon termékeny volt jó hírek szempontjából, diplomás kutya, boldog nagyszülők és a hosszú élet titka is terítékre került.

Az életben vannak olyan dolgok, amelyeket elkerülhetetlennek és ijesztőnek tartunk. Az öregedés mindannyiunkat érint, és bár sokan arról panaszkodnak, hogy öregednek, nem minden veszett el ezzel a folyamattal. Elhozhatja a rémisztő pillanatokat, de a dolgokat más oldalról is érdemes nézni. Miért is neveznénk ezt a csodálatos utazást a "szellemes rémálomnak"? Engedjétek meg, hogy megmutassam nektek, hogy miért nem kell megijedni attól, hogy idősödünk!

Az első gondolat, ami mindenkinek eszébe juthat, amikor a korosodással foglalkozunk, az a testi hanyatlás. Nos, higgyétek el, az idő múlásával járó apróbb "hibák" nem az élet végét jelentik! Való igaz, hogy talán már nem vagyunk olyan gyorsak, mint a fiatalok, és talán itt-ott fáj egy-két ízületünk, de ne feledjük el, hogy minden kornak megvan a maga varázsa. Az idő múlásával ugyanis gyarapszunk tapasztalatban, bölcsességben és mélyebb megértésben.

És ne feledkezzünk meg a dolog pozitív oldaláról sem! Az öregedés több szabadidőt biztosít számunkra. Az aktív karrierünket követően végre élvezhetjük a pihenést és a lazítást. Azok a nyugodt délutánok, amelyeket egy jó könyvvel vagy egy finom teával tölthetünk el, kincsnek számítanak. Ezenkívül idősebb korban kinyílik az új hobbik világa előttünk. Ha mindig is szerettél volna tanulni valami újat, most itt a tökéletes alkalom. Lehet, hogy évekkel ezelőtt nem volt időd és energiád a kedvenc művészeti formád vagy sportágad kipróbálására, de most bátran nekikezdhetsz. Ki mondta, hogy csak a fiatalok lehetnek kreatívak és aktívak?

Egy 102 éves éves amerikai hölgy szülinapi zsúrja például azért lett világszenzáció, mert Joyce, aki a gimnáziumi szerelméhez ment feleségül, elárulta, hogy bizony a hosszú élet titka a jó szex.

Ezen kívül természetesen még számos említésre méltó jó hír történt a múlt héten, amit a galériát végig lapozgatva végig is nézhetsz!

Ha Te inkább Joyce-szal értesz egyet és a hosszú élet titka szerinted is a jó szex, mindenképp nézegesd meg galériánkat, amiből kiderül, hogy mi az 5 legjobb karosszékben végezhető szexpóz!