Jennifer Lopez nagy szerelmei (és rövid házasságai) - ARod után újra Ben Affleck a párja?

Borítókép: Jennifer Lopez nagy szerelmei (és rövid házasságai) - ARod után újra Ben Affleck a párja? Forrás: GettyImages/Steve Granitz/Contributor
Nemrég még az egykori baseball sztár, Alex Rodriguez oldalán láthattuk a szépséges énekesnőt, ám a kapcsolatuk megromlott és végül a szakítás mellett döntöttek. Felröppent a hír, hogy JLo egy ideje újra Ben Affleckkel randizik, akinek egyszer már volt gyűrűs menyasszonya, de a jegyességet felbontották. Most összegyűjtöttük, kik voltak Jennifer legemlékezetesebb partnerei!

A latin énekes-színész díva jó pár értékes skalpot tudhat magáénak, de úgy tűnik, a tartós boldogságot egyikük oldalán sem találta meg. Többször volt férjnél és nem egyszer jegyezték el, a kapcsolatai azonban eddig mindig szakítással végződtek. Még tele volt a sajtó a híres baseballjátékossal, Alex Rodriguez-zel félresiklott kapcsolatával, már fel is röppent a hír, miszerint az énekesnőt együtt látták andalogni Miamiban Ben Affleck-kel, akinek évekkel ezelőtt már volt gyűrűs menyasszonya, azonban az eljegyzést akkor valamiért felbontották. Úgy tűnik, a szerelem lángja újra fellobbant közöttük és szívből drukkolunk nekik, hogy ezúttal sikerüljön fenntartani a tüzet, hiszen mindketten megérdemlik a boldogságot.

Most pedig következzen az az 5 leghíresebb pasi, akinek oldalán egykor JLo feszített!