Játék, kaland, kihívás… idén nyáron a Hotel Karos Spa-ban

Borítókép: Játék, kaland, kihívás… idén nyáron a Hotel Karos Spa-ban
Rögtön itt a suli vége és lassan már mindannyiunk esze csak azon jár, hogy ó, ió, ció… nyakunkon a vakáció! Igen ám, de amint utoljára kicsengetnek, évzárózunk vagy épp elballagunk, ott a nagy kérdés is: hol nyaraljon idén a család?

Mi is lenne az a hely, ahol a kicsik életre szóló élményekkel gazdagodhatnak (amikről aztán persze ódákat zenghetnek majd ősszel a barátoknak), ahol a család végre együtt élhet át sok fantasztikus kalandot, sőt, még Anya és Apa is pihenhet és felfrissülhet, ha úgy akarja...

Mi is ez a varázslatos hely?

Hát persze, hogy Zalakaros kedvenc családbarát szállodája, a Hotel Karos Spa++++superior!

Játék a köbön…

Tudjuk jól, hogy minden gyermek számára a legértékesebb időtöltés, ha szüleivel együtt játszhat. Nos, a Karos Spa idei nagy attrakciójának legfőbb célkitűzése pont ez: hogy összehozzuk a családot egy nagy vidám játékra! Ennek keretében a legklasszabb társasjátékok valódi tömkelegét élvezhetik majd kicsik és nagyok. Próbáljátok ki az újdonságokat vagy az örökzöld kedvenceket, úgy, mint a Dobble, a Concept, a Cortex Challange, a Vikingdoms, az Elvarázsolt kastély… és sok egyéb meglepetés!

Kaland és kihívás… szabadulj ki - szabadulj fel!

Bizton állíthatjuk, hogy napjaink egyik legtrendibb időtöltése, játéka és kihívása nem más, mint a szabaduló szoba! Különleges témák, érdekes feladványok, kreatív megoldások, móka és kacagás… ezt nagy kár lenne kihagyni!

És, ami még Rátok vár…

S, persze ez még koránt sem minden! Fantasztikus wellness élmények, finom falaltok, kényelmes szobák, szuper animációs programok, remek műsorok és sztárfellépők, kihagyhatatlan extra kedvezmények… mi is kellhetne ennél több?

Csak Te és a családod s persze, ne hagyjátok otthon a jókedveteket sem!