Januártól indul a Legyen Ön is milliomos a TV2-n

Borítókép: Januártól indul a Legyen Ön is milliomos a TV2-n
Január 2-án a TV2 műsorán tér vissza a legendás vetélkedő, a Legyen Ön is milliomos! Gundel Takács Gábor vezetésével a játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre.

A műveltségi vetélkedőben ezúttal is lehetőség van segítséget kérni: megfelezhetik a válaszokat, felhívhatják telefonon egy ismerősüket vagy a nézők szavazatait is felhasználhatják annak érdekében, hogy minél több pénzt nyerjenek.

A tapasztalt tévés megannyi vetélkedővel a háta mögött azt állítja, neki is készülnie kellett az új műsorra:

Nagyon élvezem a munkát, és magam is rengeteget tanulok közben. Sokan kérdezik, hogy milyen típusú kvízmesternek tartom magam. Sosem voltam olyan műsorvezető, aki az adott műsorhoz kitalál egy attitűdöt, mindig a saját személyiségemből építkeztem, és megpróbálom velük együtt megtalálni a játék örömét. Ebből a műsorból az is kiderül, hol tart ma az általános tájékozottság. Például csak a Milliomos miatt néztem bele a Trónok harca vagy az Agymenők című tévésorozatba, mert voltak ilyen kérdések, de az új emojikat is átnéztem. Lépést kell tartanom – mondta Gundel Takács Gábor.

A műsorvezető legenda azt is elárulta, hogy játékosként beülne-e a műsorba:

„Állítom, hogy csak az tud jól csinálni egy ilyen típusú produkciót, aki szeret játszani, aki kíváncsi a körülötte lévő világra és szeret emberekkel beszélgetni. Máskülönben ez nem menne. Én magam is szeretek játszani, ezért képes vagyok élvezni ezeket a helyzeteket.”