30 kilót fogyott az 51 éves Janet Jackson a szülése óta eltelt 10 hónapban

Borítókép: 30 kilót fogyott az 51 éves Janet Jackson a szülése óta eltelt 10 hónapban Forrás: Getty Images
Az énekesnő elképesztően néz ki, pedig hozzá sem nyúlt a kardiógépekhez. Szaftosan sportos fotók kattintás után.

Janet Jacksont nemcsak hírneves testvérei tették híressé, hanem saját jogán is sztár lett olyan slágereinek köszönhetően, mint a Nasty vagy a That's the Way Love Goes. De Janet már a húszas évei óta küzd a kilóival; noha szerintünk szuperül néz ki formás idomokkal is, a showbusiness sajnos az ilyesmit még ma is kevésbé tolerálja. Így aztán nem csodálkozunk túlzottan azon, hogy a szülés után rögtön kemény rezsimbe kezdett.

Az 51 éves énekesnőnek 2017 januárjában született meg a fia, Eissa, és márciusban Paulette Syblisse személyi edzővel kezdett dolgozni, aki rendkívül szigorú edzéstervet írt elő a számára.

Az edzésterv erősítő gyakorlatokból állt, és egyáltalán nem szerepelt benne kardióedzés. A cél az volt, hogy Janet feltűnően kigyúrva lépjen színpadra a State of the World címet viselő turnéján.

„Hetenként legalább négyszer edzettünk, és egy alkalom 45 perces vagy annál hosszabb volt – árulta el Paulette az E! online-nak. – Nagyon intenzív volt, az biztos… Vállvetve végeztünk három-négy súlyzós edzést egymás után.

Ránézésre azt mondaná az ember, hogy egy órát kardiózik naponta, de ha súlyzókkal edzel és ilyen módon mozgatod meg az izmaidat, az felgyorsítja a szívverésedet, s kiváltja a zsírégető hatást az edzés alatt és utána is. És ez a titok, amitől Janet ma úgy néz ki, ahogy.
Janet Jackson 2017 őszén

A turné szeptemberben kezdődött, és persze a tánckoreográfiák is segítettek a próbák és a turné során. De Paulette még néhány erősítő edzést is beiktatott Janet napirendjébe. Ugyanakkor a táplálkozás tekintetében nem volt olyan szigorú: nem mondta meg a kliensének, mikor „csalhat” vagy ehet cukros desszerteket. A személyi edző ugyanis a mértéktartásban hisz. „Ha Janet úgy érzi, szüksége van egy csokoládétortára, rendben. Nem mindennap eszik az ember csokitortát. Senki sem hízik meg egyik napról a másikra.

Itt egy videó Janet szeptemberi turnéjáról – meg nem mondanánk, hogy hét hónappal korábban szült!

Még néhány kép Janet Jacksonról – kattints és ámuldozz!

fotók: Getty Images