Már úgy vártuk! Megérkezett John Lewis idei karácsonyi reklámja, és ezt imádni fogod

Borítókép: Már úgy vártuk! Megérkezett John Lewis idei karácsonyi reklámja, és ezt imádni fogod
Ezzel hivatalosan is megkezdődött a karácsonyi szezon!

Nincsen karácsony John Lewis reklámja nélkül: az angol áruházlánc már hosszú évek óta készít megható ünnepi videókat, ezeket pedig évről évre egyre nagyobb várakozás övezi. Idén ugyancsak milliók várták kíváncsian az elkészült reklámot, így nekik biztosan jól indul a napjuk. Ma reggel ugyanis bemutatták a videót, főszerepben egy kisfiúval és az ágya alatt lakó szörnnyel.

A hétéves kisfiú egyik éjjel furcsa dologra ébred: az ágya körül heverő játékokat valaki szuszogása elfújja, amikor pedig az ágya alá néz, meg is találja a tettest: egy hatalmas szemű, szőrös szörnyecskét. Eleinte fél tőle, a horkolásától pedig még aludni sem tud, de rövidesen egymásra találnak. Rengeteget játszanak éjjel, aminek azonban következményei vannak: a kisfiú ugyanis egyre fáradtabb lesz, amit már mások is észrevesznek rajta. Így a szörnyecskének döntést kell hoznia, és még egy utolsó karácsonyi ajándékkal meglepi a kisfiút, mielőtt végleg búcsút vesz tőle.

Nagyon cuki történet, igaz?

Noha úgy tűnik, a John Lewis-reklámok mindig szuper fogadtatásnak örvendenek, idén több olyan komment is érkezett, miszerint ez a videó közelébe sem ér a néhány évvel ezelőttieknek.

Te mit gondolsz? Írd meg nekünk kommentben!