A hatéves György herceg ezen a paradicsomi helyen ünnepel

tengerpart,pálmafák,víz,homok Forrás: Instagram
Legalábbis ha a bennfentesek célzásainak hinni lehet. Katalin hercegné ugyanis már átlagos állampolgár korában is egy Karib-tengeri magánszigetre járt a szüleivel, és Vilmos herceggel is többször leruccantak már ide, mióta családot alapítottak.

György herceg július 22-én lett hatéves, 2013-ban ezen a napon délután látta meg a napvilágot a londoni St. Mary’s kórház Lindo szárnyában – és másnap már meg is jelent a kórház lépcsőjén egy fehér merinói gyapjú sálba bugyolálva. A királynő dédunokája jelenleg a harmadik a trónöröklési sorrendben, és a jelek szerint nagy sportrajongó. Egyik kedvence a foci, legalábbis erre következtethetünk abból, hogy angol válogatott mezben feszít több képen is azok közül, amelyeket édesanyja készített hatodik születésnapja alkalmából a Kensington-palota kertjében.

Bár a kis hercegről készült legfrissebb képekről ez nem derül ki, Györgyről azt is tudni lehet, hogy nagy teniszrajongó is, sőt, még tehetsége is van a sporthoz. Ezt maga Roger Federer jegyezte meg, amikor meglátogatta őt Middletonék vidéki házában. György herceg és testvérei sok időt töltenek a szabadban, akármilyen arcát is mutatja éppen a szeszélyes angol időjárás.

Legtöbbször a születésnapi képek is a szabadban készülnek a királyi testvérekről:

És ugyan hivatalosan csak annyit lehet tudni, hogy a Cambridge-i hercegi pár és gyermekeik megkezdték nyári vakációjukat, a család barátai szerint idén is ott nyaralnak, ahol tavaly: Mustique szigetén, a Karib-tengerben. Minden valószínűség szerint már el is utaztak ide, hiszen ki ne kötné össze a legnagyobb gyereke születésnapját egy luxusnyaralással, ha tehetné?

A Grenadine-szigetekhez tartozó korallzátony nemcsak a királyi család tagjainak, hanem más hírességeknek is nagy kedvence: a magánszigeten szívesen bújt el a világ szeme elől Mick Jagger, Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg, és David Bowie-nak is volt itt valaha villája. Mustique-on több mint száz magánvilla várja a nyaralókat, van tehát miből válogatni Katalinéknak.

Ezen a helyen bújik el Katalin és Vilmos a gyermekeikkel: