Itt az ősz, de sportolni most is lehet!

táska,sport,sporttáska,edzés Forrás: Etáska
Bár beköszöntött a jó öreg bekuckózós, borongós ősz, ne hagyd, hogy a fokokkal együtt a kedved és az állóképességed is mélyrepülésbe kezdjen. Sportolj valamit, ami boldoggá tesz, és meglásd, nem csak a kondid lesz jó formában, de a lelked is szárnyalni fog!

Kicsi vagy nagy?

Bármilyen sportról legyen is szó, sporttáskára mindenképp szükséged lesz, de nem mindegy, hogy mekkorára. Aerobicra vagy jógára, esetleg táncra vágysz? Mi sem egyszerűbb, mint beszerezni egy kisméretű sporttáskát, amibe belefér a váltóruha és egy flakon víz.

Tenisz, kosárlabda vagy épp lovaglás? Mindenképp nagy méretű táskát válassz, hiszen valószínű, hogy különböző eszközöket is cipelned kell magaddal. Az Etáska kínálatában mindkét variációra megtalálod az ideális jelöltet.

Mit tartalmazzon egy sporttáska?

Attól függetlenül, hogy milyen sport mellett teszed le a voksodat, vannak felszerelések, amiket minden esetben érdemes magaddal vinned, hiszen megadják az alapvető komfortérzetet. Lássuk is, hogy melyek ezek.

  1. 1 palack víz. Legyen nyár vagy ősz, a hidratálás minden évszakban elengedhetetlen velejárója az edzésnek. Ez azt jelenti, hogy legalább egy fél literes, de inkább nagyobb flakon vizet is pakolj be az edzőcuccod mellé. Nyugodtan ízesítheted az italodat, de kerüld a cukros, szénsavas üdítőket, mert ilyenkor egyáltalán nem üdítenek.

  2. Váltócipő használata kötelező! A már jól ismert mondat tökéletesen összefoglalja, hogy a sportoláshoz - mozgásformától függően - mindenképp szükséged lesz egy megfelelő, légáteresztő cipőre. Érdemes sport áruházakban körülnézni, hogy a számodra megfelelőt megtaláld.

  3. Edzőcucc. Nem feltétlenül kell a legújabb divat szerinti edzőruhát választanod, de ma már szebbnél szebb darabokkal rukkolnak elő az üzletek. Így edzés közben is csinosnak érezheted magad, nem kell attól tartanod, hogy nem megfelelő az outfited.
    Ha egyszínű ruhád van, dobd fel egy vidám zoknival. Még a kedvedet is feldobja!

  4. Törölközőt is vigyél! Ha nem laksz messze a teremtől, vagy utána haza tudsz ugrani, akkor érdemesebb otthon zuhanyozni. De ha ezt nem teheted meg, akkor mindenképp vigyél magaddal egy törölközőt is, amit zuhanyzásra szánsz. Ehhez persze vigyél tusfürdőt, sampont, testápolót és dezodort is. Amennyiben nagy helyet foglalnak, válassz utazó kiszerelést belőlük. Az sem ritka, hogy bizonyos termeknél megkövetelik azt, hogy törölközőn fekve vedd igénybe a különböző gépeket.

  5. Hajkefe, hajgumi. Nők esetében szinte kötelező az összefogott haj! Hiszen ki szereti épp a legnagyobb ugrálás közben a haját köpködni, mert éppen a szájába került? Ezt pedig természetesen fel kell frissíteni a sportolás végeztével.

  6. Egy kis zene. Sokkal jobban megy az edzés, ha közben a kedvenc számaidat hallgatod. Persze lehetőleg legyen pörgős és élettel teli. A relax zenét hagyd meg edzés utánra!

Hogy mindezek miben férnek el? Válaszd ki a megfelelő sporttáskát, és meglátod, még hely is marad benne!