Az első magyar nyelvű szextársas, ami nemcsak a heterókra gondol

Borítókép: Az első magyar nyelvű szextársas, ami nemcsak a heterókra gondol Forrás: Unsplash
Nem tudom, mennyire vagy járatos a szextársasok eddig egyébként nem túl LMBTQ friendly világában, de általában már a dobozukról messziről virít, hogy itt kérem a szex csak férfi és nő között lehetséges.

A szexsuli cikke.

Oké, nem mindegyikre igaz, de tízből nyolc dobozán egy férfi és egy nő van valamilyen formában. És általában mindez olyan “mórickás-szeszélyes évszakok”stílusban, amitől engem kitör a frász…

A lényeg az, hogy az AVK szextársas dobozára rá lehet nézni, meg simán ki lehet rakni a polcra a többi társas közé, mert olyan intelligensen diszkrét a külalakja. Az pedig, hogy nincsenek leosztva benne a férfi és női szerepek, külön tapsot érdemel. Szóval nincs benne semmi olyasmi, hogy akkor a “csaj kényeztesse a férfit”, ehelyett a dobókockára “orál” van írva, és máris meg van oldva a gender-semlegesség kérdése.

A játéktábla három részből (három színből) áll: vannak a sejtelmes, az erotikus és az X-trém feladatok...

Bevallom, mi elröhögtük az egészet, egyszerűen azért – és most borzasztó nagyképű leszek – mert elég alaposan ismerjük egymás vágyait a pasimmal, amit időnként újra és újra megbeszélünk, mert a régiekhez jönnek újak, de most nem ez a lényeg. Na, azért röhögtük el, mert például a “beszélj csúnyán” mezőre lépve, azonnal eszünkbe jutott a mi “dirty talk sztorink”, illetve nem volt elég önuralmunk, hogy valóban csak annyit csináljunk, amit az aktuális kártya megengedett.

A “sejtelmes” kártyák voltak a kedvenceim, mert magamtól nem jutott volna eszembe páros szexbakancslistát írni. (Oké, talán egy picit eszembe jutott, de végre most a társas miatt meg is csináltuk.

Az X-trém kártyáktól sem érdemes megijedni. Nem kell a másikat péppé verni benne, szerintem teljesen ártatlan dolgokat lehet húzni, például azt, hogy zuhanyozzatok közösen.

A cikk további részét az ohsuli.hu-n olvashatod!

5 szexhack, ami még intenzívebbé teheti az együttlétet