Isteni kávés italok, koktélok és más ínyencségek – Ide velük!

Borítókép: Isteni kávés italok, koktélok és más ínyencségek – Ide velük! Forrás: GettyImages/Polina Lebed
Te is mindig egy csésze kávéval indítod a napod? És nem csak azért iszod, mert felébreszt és imádod az ízét, hanem mert már igazi rituálévá vált az a pár perc, amíg szép lassan megiszod? Hoztunk neked pár isteni kávés receptet, amivel tovább fokozhatod az élvezetet! A közelgő JOY-Napok alatt pedig jelentős kedvezménnyel megvásárolhatsz hozzá szinte minden fontos kelléket!

Ha még nincs Nespresso csodagéped vagy receptes poharad vagy kipróbálnál új kapszulákat, akkor Neked is kapóra jöhetnek a május 13-16 között megrendezésre kerülő JOY-Napok, mely időszakban 20% kedvezménnyel vásárolhatsz! Töltsd le ingyen a kedvezményre jogosító Nespresso kupont a Shoppie Go alkalmazásból és válogass kedvedre!

Mióta van Nespresso gépem, azóta még jobban szeretem a kávézós pillanatokat és ezzel nem csak én vagyok így, hanem szinte az összes barátnőm. Hogy miért? Mert pár perc és szinte minden előkészület nélkül ihatom azt a csodás italt, ami az évek alatt eggyé vált az énidőm fogalmával. Mert kávézás közben csak magammal foglalkozhatok. Az elmúlt időszakban pedig elkezdtem kísérletezgetni különféle kávés receptekkel is. Na, nem olyanokkal, amikkel órákat kell a konyhában tölteni, hanem pár perc alatt összedobható, mégis különleges ízélményt adó italokra, koktélokra és más ínyencségekre, amelyekkel bárkit lenyűgözhetek.

Íme az én 5 kedvenc receptem, amelyek új szintre emelik a kávézás élményét!