Indítsd a napot nyaralást idéző reggelivel!

Borítókép: Indítsd a napot nyaralást idéző reggelivel! Forrás: KIOSK
Mai válogatásunkban kedvenc budapesti teraszainkat mutatjuk be, a kisebb, csendesebb kávézóktól a kultikus találkozóhelyekig, amikben az a közös, hogy imádjuk náluk indítani a napot.

Az elmúlt 2,5 évben megtanultuk, újratanultuk valós értékén tisztelni és becsülni az élet legapróbb örömeit is, mint például egy tartalmas, nevetéssel teli beszélgetés kedvenc Duna-parti teraszunkon, vagy hogy a boldogsághoz kevesebb és rövidebb utazás is elég.

Hisszük, hogy az élet szép! — kiváltképp, ha szabadon, életigenlésre komponált, frissítő ízekkel, már-már nyaralást idéző reggelivel indíthatjuk a napot szeretteink társaságában, amit megtehetünk anélkül is, hogy repülőjegyet váltanánk a legfelkapottabb tengerpartra.

Forrás: KIOSK

Éppen ezért elhatároztuk, hogy újra felfedezzük Budapestet, a régi, kapkodós napindító rutinunkat elengedjük, és mostantól kiélvezzük a korai napsugarakat egy ünnepi reggeli mellett, amihez akár egy pohár francia pezsgőt is rendelünk, ha épp úgy tartja kedvünk. Mert az idei nyár sem telhet el léleksimogató élmények nélkül.

Mai válogatásunkban kedvenc budapesti teraszainkat mutatjuk be, a kisebb, csendesebb kávézóktól a kultikus találkozóhelyekig, amikben az a közös, hogy imádunk náluk reggelizni.