"Arra képtelenség felkészülni, hogy talán már csak két éved van a gyerekeddel"

Borítókép: "Arra képtelenség felkészülni, hogy talán már csak két éved van a gyerekeddel"
A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb részében Dóri kicsit a vendégünk is lesz, Berkeiné T. Petra mellett, mivel mindketten sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek. Milyen az élet velük? Hogy telnek a mindennapjaik? Hogyan dolgozták fel, amikor megtudták, hogy nem ép gyermeknek adtak életet? Erről is meséltek!

Fiú vagy lány? Mindegy, csak egészséges legyen... De mi jön azután, ha kiderül, hogy nem egészséges? Hogy kacifántos? Ahogy én magam általában mondani szoktam? Ezekről általában nem beszélünk. Az érintettnek nyilván fáj beszélni róla, a kívülálló pedig nem mer kérdezni. Ha meg merünk, akkor nem tudjuk, hogy hogyan kell, mit lehet, egyáltalán mit illik kérdezni. A mai adásban Dóri kicsit a vendégünk is lesz, akinek ugyanis második gyermeke, Zoárd Down-szindrómával született. Ő erről fog mesélni. És meghívtuk még közénk Berkeiné T. Petrát is, aki Olívia lányáról, a kislány állapotáról és arról fog mesélni, hogy milyen is egy speciális igényű gyermek anyukájának lenni.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Ez a fotós megmutatta, mit tanult Down-szindrómás lányától!