Amit eddig nem vettünk észre II. Erzsébet öltözködésében: az esernyői!

Ha eddig nem tudtuk volna, most végképp meggyőződhetünk róla, hogy 92 évesen is lehet valaki divatdiktátor. Ebben a tekintetben II. Erzsébet mindenképpen nagy példaképünk!

Az Egyesült Királyság uralkodójának lenni igen sok kényelmetlenséggel jár. Például II. Erzsébet köztudottan Londonban, a Buckingham palotában lakik, márpedig a brit fővárosban igen gyakran esik az eső. Ezért a hivatalos szerepléseire általában nem árt felkészülnie az időjárásból adódó meglepetésekre. Namármost nemrég egy szemfüles internetező észrevette, hogy II. Erzsébet nem csak az élénk színű kosztümjeit választja ki meglehetős alapossággal, hanem minden esetben az outfitjéhez passzoló esernyőt is visz magával!

Forrás: Getty Images
A Fulton esernyőkészítő cég természetesen kifejezetten II. Erzsébet királynő számára, az ő kosztümjeihez és kabátjaihoz igazodva készíti az esernyőket.

Ez nem olyan régi szokása a királynőnek; fiatalabb korában még ő is egyszerű fekete esernyőt használt többnyire…

...de 1993-ban áttért a Fulton esernyőkészítő cég által készített kalitka formájú esernyőkre, és szemlátomást egész gyűjteménnyel rendelkezik belőlük.

Kattintsatok a galériára és inspirálódjatok II. Erzsébet színben harmonizáló esernyőválasztásaiból, hogy aztán jó alaposan megszeghessétek a klasszikus divatszabályokat!

fotók: Getty Images