Ború vagy derű? - Így válassz bort a hangulatodhoz!

Borítókép: Ború vagy derű? - Így válassz bort a hangulatodhoz! Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Egy palack a kedvenc borodból sok esetben megoldást jelenthet egy hosszú, fárasztó munkanap után. Jobbnál jobb írások kapcsán találkozhatunk a fenti – alapvetően teljesen igaz – állítással. De mi is van abban az esetben, ha nem csak egy fárasztó munkanap kapcsán jutna eszünkbe megbontani egy kellemes palack bort? Alkalom szüli a megfelelően kiválasztott bort. Lássuk hát, mikor, melyik a legszerencsésebb választás.

Képzeljünk magunk elé egy mozgalmas hetet, sok rohangálást, ezer és ezer teljesítendő feladatot. Amikor már kellően kipörögtük magunkat, és végre a hétvége érkezésének teljes tudatában huppanunk le a kényelmes kanapénkra, nyugodtan vegyünk elő egy palack Kékfrankos Rozét. Ez a játékos, friss, gyümölcsös ízvilágú, könnyed bor remek társunk lesz egy kabócáktól zengő balzsamos kora őszi estén akkor is, ha nem egyedül, hanem barátok társaságában töltjük azt.

Egy kis magányra vágysz? Legszívesebben csak teljesen csöndben, legfeljebb a kandallóban pattogó tűz megnyugtató hangja mellett olvasgatnád kedvenc könyvedet? Nekünk elhiheted, egy csendes, egyedül töltött szerda estén ehhez a programhoz tökéletes partnered lesz egy üveg szürkebarát, mely a békés, nyári mezők illatát idézi.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!