30 évvel később: Mi lett a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplőivel?

Borítókép: 30 évvel később: Mi lett a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplőivel? Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Reszkessetek, betörők!
Harminc éve annak, hogy bemutatták a Reszkessetek, betörőket! Utánajártunk, mi van most az egykori gyerekszereplőkkel.

Szerintem nincs olyan ember a földön, aki legalább egyszer ne látta volna az 1990-es Reszkessetek, betörők című filmet. Nos, a vígjáték idén már 30 éve, hogy a karácsonyi hagyományok része lett a családokban. Vannak, akik csak az első részt szerették meg, vannak, akiknek még a második is bejött, viszont egész kevesek azok, akik a szerepcserés folytatásért is rajonganak. Az azonban tuti, hogy a filmről évről évre derülnek ki még mindig újabb megdöbbentő titkok:

Ezúttal annak jártunk utána, hogy mi történt az elmúlt években a gyerekszereplőkkel. Megsúgjuk, nem mindenkinek jött be az élet Hollywoodban, sőt, olyan is van köztük, akinek az élete egészen más fordulatot vett, ilyen többek között Hillary Wolf, aki anno Kevin nővérét alakította. A Reszkessetek, betörők! Második része után felhagyott a színészettel, olimpikon lett, mostanra pedig kétgyermekes édesanya.

Lássuk a fotókat, mennyit változtak a többiek azóta!