Már 33 éve! Megkerestük és megmutatjuk, hogyan néz ki ma Baby a Dirty Dancingből

Borítókép: Már 33 éve! Megkerestük és megmutatjuk, hogyan néz ki ma Baby a Dirty Dancingből Forrás: Paramount Pictures
Jennifer Grey nagyon megváltozott! A joy.hu összeállítása.

Mint ahogy néhány napja beszámoltunk róla, hamarosan megvalósulhat sokak álma, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy elkészül a Dirty Dancing folytatása. Na nem olyan, mint amilyen a Dirty Dancing 2 volt, teljesen más szereplőkkel és helyszínekkel, hanem igazi folytatás, ami talán túl sokáig is váratott magára.

A kép ugyanis Patrick Swayzevel lenne teljes, ám a színész hosszú betegeskedés után 2009-ben elhunyt. Így már csak a másik főszereplő, Jennifer Grey hozhatja el a nosztalgiát, és úgy tűnik, Jen nagyon is készen áll erre.

AKKOR:

Forrás: GettyImages

Ám azóta 33 év eltelt, valamint a színésznő a plasztikai beavatkozásokat sem vetette meg, így nem lenne meglepő, ha egyesek meg sem ismernék a vásznon.

ÉS MOST:

Jennifer azok közé a színészek közé tartozik, akiknek a karrierje pont olyan gyorsan ívelt felfelé, mint zuhant a mélybe. Ehhez pedig elég volt annyi, hogy a kilencvenes évek elején fejébe vegye, hogy karakteres orrát lecseréli egy fitos nózira, hiszen így biztos jobban tudna érvényesülni a szakmában. Még ő is azt mondja, hogy ez volt élete legrosszabb döntése.

Úgy mentem be a műtőbe, mint egy sztár, és úgy jöttem ki, mint egy idegen. Olyan volt, mintha láthatatlanná váltam volna.

Így nyilatkozott később a színésznő, aki hosszú évek óta alig forgat valamit, így egy Dirty Dancing folytatás tényleg hatalmas lehetőség lenne számára, csak az igazi Baby-t ne keresse senki...

Azt is nézd meg, hogy mennyit változtak a többiek!