Így marad formában a strandholmi

Borítókép: Így marad formában a strandholmi Forrás: pexels.com
Sokan várjuk egész évben a vízparti örömöket. Szinte nincs, aki ne imádna csobbanni strandon, tóban, tengerben, folyóban. Forró napokon megindul a népvándorlás a partok felé, a szerencsésebbek az otthoni medencét élvezhetik. Ha kristálytiszta vízben úszunk is, a fürdőruhát és a törölközőt rengeteg káros hatás éri.

Több, mint egy átlagos felsőruhát: klór vagy homok, tengeri só, naptej, izzadtság, mikrobák tömege kerül a textíliába. Gondos ápolással azonban sokáig megőrizhetjük a kedvenc nyári holmijainkat kitűnő állapotban, sőt hosszantartó, friss illatuk is egész nap velünk marad a strandon.

A fürdőruhákat kímélő programmal mossuk, még jobb, ha hálóban. A Lenor illatgyöngy bármilyen finom és kényes textília mosásához, az úszódresszek speciális anyagához is használható- így klórszag helyett elegáns, üde illat áradhat a bikiniből. Az egész nap gyűrt, színes strandlepedőknek mély és alapos tisztításra van szükségük. Az élénk színeket tökéletesen megóvó Lenor mosószer patyolattisztára varázsolja és puhán tartja a sokat használt textileket. A tartós frissesség érdekében használjunk hozzá az illatával megegyező öblítőt és illatgyöngyöt! Így nemcsak az anyagok színét és finom tapintását őrizhetjük meg, de a jellegzetes „nyárszagú” helyett finom, üde illatú törölközőt vihetünk a partra. Most hihetetlenül egyszerű a frissen mosott ruha élményét megélni nap mint nap, a Lenor kollekció összeillő illatú termékeinek együttes használatával.

Lenor Gold Orchid színes ruhákhoz való mosószer, öblítő és parfümgyöngy: meleg, ábrándos illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet színes ruhákhoz való mosószer, öblítő és parfümgyöngy: pompás illat, melyben a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Spring Awakening patyolattiszta fehér ruhák mosószere, öblítő és parfümgyöngyök: üde illat a bájos tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk frissességével.