Így lassulj le karácsonyra

Borítókép: Így lassulj le karácsonyra Forrás: Getty
Egyre jobban szaladunk bele a karácsonyba és sokszor mire odaérünk, csak lihegünk és nem tudunk megérkezni. Kapcsolj ki egy kicsit és lassulj le tudatosan, az alkotás segítségével. Tippjeinkel segítünk.

A legjobb módja, hogy kicsit átérezzük az időt, hogy ne csak múljon, hanem teljen is; az az alkotás. Mégpedig az a formája, ahol piszkosak, maszatosak is lehetünk. A legjobb, ha valami olyat választunk, amit még nem csináltunk és elsőre fogjuk megpróbálni; vagy olyat, amit már nagyon régóta szeretnénk újra elővenni.

Sokszor nehéz otthon, egyedül mindent úgy alakítani, hogy mi – felnőttek is - kreatívkodhassunk egy kicsit. Rendszerint már gondolatban elfáradunk attól, hogy ehhez miket, honnan kellene beszerezni, mit hova kellene tolni és letakarni, hogy legyen hely és tér az alkotáshoz.

Ezért is érdemes körbenézni, mert ilyenkor, ünnepek előtt nagyon sok műhelymunkára lehet jelentkezni, ahova csak meg kell érkezned és minden adott lesz ott helyben, a pár órányi kikapcsolódáshoz. Ilyenkor nemcsak egy új technikát ismerhetsz meg, ez egy remek alkaloma egy jó beszélgetésre, ismerkedésre is, új emberekkel - amikre valljuk be, az elmúlt másfél évben nagyon kevés lehetőségünk jutott.

Összeválogattam nektek az idei kedvenceket, amikre ha tehetném, én magam is mindre elmennék. Kattintsatok a galériára és válasszátok ki, Ti hova mennétek alkotni!