Így kerülhetsz igazán rózsás hangulatba!

Borítókép: Így kerülhetsz igazán rózsás hangulatba!
A kívül-belül újdonságnak számító Zewa Deluxe Aroma Collection dobozos papír zsebkendők izgalmas motívumokkal és elragadó rózsaillattal kápráztatnak el.

Tudtad, hogy a rózsa nem csak a vázában mutat pompásan, de számos jótékony hatással is bír? Illóolaja elűzi a stresszt, a fejfájást, megnyugtat és ellazít egy fárasztó nap után. Ezt az érzést hozza közelebb számodra a Zewa legújabb termékcsaládja, a Deluxe Aroma Collection, melynek rózsaillattal átitatott háromrétegű, erős és puha lapjai egyszerre simogatják lelked és kényeztetik a bőröd.

Az exkluzív, trendi dizájn szerint készült kocka alakú dobozok otthonod bármely helyiségének stílusos díszeként mindig kéznél vannak, és akkor nyújtanak gondoskodást, amikor a legnagyobb szükséged van rá. A rózsa illata pedig bizonyított hatással van a hangulatunkra: feltölt, harmóniát teremt körülöttünk és boldoggá tesz.

„A Zewa a mindennapok apró figyelmességeit továbbfejlesztett csomagolásba rejtette. A doboz új, Quick & Easy nyitórendszerével most még könnyebb egyetlen mozdulattal kihúzni egy puha és erős Zewa papír zsebkendőt, amely annyira strapabíró, hogy még azt is túléli, ha véletlenül a mosógépbe kerül” – emelte ki Forgách Réka, a Zewa brand menedzsere.

Válaszd ki kedvencedet az új Zewa Deluxe Aroma Collection dobozos papírzsebkendői közül és merülj el egy rózsaliget illatforgatagában!

Zewa Deluxe Aroma Collection

· Kellemes rózsaillattal átitatott prémium minőségű termék

· Mosógépbiztos, erős, 3 rétegű lapok

· Puha és gyengéd az orr érzékeny bőréhez

· Quick & Easy nyitórendszer a könnyebb adagolásért

· Háromféle dizájn trendi mintákkal

Ajánlott fogyasztói ár: 479 Ft