Így jöttem rá, hogy a férjemtől lett gyereke a legjobb barátnőmnek

Borítókép: Így jöttem rá, hogy a férjemtől lett gyereke a legjobb barátnőmnek Forrás: Getty Images
Egy egészen aprócska dolgon „hasalt el” a hűtlen férj, aki a felesége legjobb barátnőjével szűrte össze a levet. A sors iróniája, hogy a viszonyból született baba buktatta le a párost; nem is akárhogyan.

Engem hívott föl, amikor beindult a szülés, én vittem be a kocsimmal a kórházba, mentem be vele még a szülőszobára is. A sors furcsa fricskája, hogy a nővérek az én csuklómra tették a karszalagot, amit a férjek, a leendő apukák szoktak kapni. Fogtam a kezét, miközben megkapta az epidurált és én voltam az is, aki először megmosdatta az újszülött babát – meséli a felszarvazott feleség.

Akkor még abban a hitben voltam, hogy ez életem egyik legcsodálatosabb élménye. Nem tartott sokáig.

A barátnőm már otthon volt a babával, amikor átmentem őket meglátogatni. Gondoltam, segítek neki azzal, hogy kicserélem a kislány pelusát, pihenjen csak nyugodtan. Neki is kezdtem, „kicsomagoltam” a picit a ruhácskáiból. Akkor vettem észre egy fura, ám nagyon is ismerős anyajegyet a picin. Azt hittem, megnyílik alattam a föld…

Rögtön tudtam, hogy a kislány a férjemé. A közös gyerekünknek is egy pontosan ugyanilyen, egészen különleges anyajegye, amit az apjától örökölt. Ez egy olyan ismertetőjegy, ami egyértelművé tette számomra, hogy ők ketten hozták össze ezt a bébit. Kellett egy pár perc ott és akkor, hogy magamban feldolgozzam a felfedezésemet. Egymásra néztünk a barátnőmmel; aki nem is tiltakozott, rögtön beismerte, hogy ez bizony így történt.

Érdekes módon a férjem – azóta már csak az exem – kivárt úgy egy fél évig; csak akkor vallotta be nekem, hogy összejöttek a legjobb barátnőmmel és hogy ez a baba az övé. Azóta elváltunk, viszont úgy tudom, ők még mindig együtt vannak. Összehoztak egy kishúgot a fiamnak – fűzi hozzá epésen a megcsalt feleség.

Galériánkból megtudhatod, melyik csillagjegy szülöttei lépnek félre a leggyakrabban!