Nem csak egy újabb receptkönyv! Ez a könyv megváltoztatja az életed!

életmódváltás,egészséges életmód,fogyókúra,mozgás,sport,diéta Forrás: ThinkStock
Bár az idei nyár véget ért, ne feledd, hogy a jövő évi bikinibody-d már most „készül”. Vágj bele most, ne várj hétfőig vagy elsejéig. Segítségedre a SPAR Életmód Programja, és annak legújabb eleme lesz, egy praktikus recept-és életmódkönyv, az ét&rend.

Biztosan megesett már veled is, hogy – apróbb vagy akár teljes – életmód-váltáson törted a fejed és elhatároztad, hogy ezentúl kevesebb kalóriát fogyasztasz, fitt ételeket eszel, és többet mozogsz. Esetleg az is felötlött benned, hogy milyen jó volna ebbe a párodat vagy a családodat is bevonni. Hiszen egységben az erő: ti tudjátok a legjobban motiválni egymást.

Ilyenkor vesszük óriási hasznát az olyan támogatásnak, amelyet a SPAR Életmód Program nyújt. Hiába csóválják fejüket ellendrukkereink, hogy úgysem sikerül, majd pont az ősszel meg télen tudunk alakítani életünkön, nyugalom, nem vagyunk lekésve semmiről. Sőt, ha csatlakozunk ehhez a programhoz, átfogó segítséget kapunk. Már csak azért is, mert fejlődik a SPAR Életmód Programja: az egészségtudatos termékek választékának bővítésén túl a SPAR egy praktikus receptkönyvvel is segíti a vásárlókat. A kiadványban tapasztalt táplálkozási szakértők és trénerek is hasznos tanácsokkal szolgálnak.

A szeptember 6-án napvilágot látó ét&rend praktikus és hasznos kiadvány, amely az egészségtudatos életvitelhez elengedhetetlen étkezési recepteket kínál, olyanokat, melyek jól jöhetnek a tempós hétköznapok során. A benne lévő ételeket a munkahelyen és otthon egyaránt gyorsan el lehet készíteni, de akkor is jó tanácsokkal szolgál, ha a ráérősebb, hétvégi szabadnapokon szeretnénk finomat és valami könnyűt enni. A recepteket képzett és tapasztalt szakemberek állították össze – Takács Anikó, ételfotós és food stylist gasztroblogger, Turcsák Katalin táplálkozástudományi szakember és Tóth „Bio” Gábor élelmiszer-szakértő –, akik abban is jó tanácsokkal szolgálnak neked, hogyan állíts össze a speciális igényeknek megfelelő családi vagy baráti vacsorát. Mint ahogy a tavalyi SPAR Életmód Program mobilapplikációja esetében, a szeptemberben megjelenő életmód- és receptkönyv receptjei hasznos életmódtanácsokkal és sportolási tippekkel egészülnek ki. A profi testedzők – Bakonyi Panni és Bene Marci – által kidolgozott edzésfajták között megtalálhatod a képességeidnek és lehetőségeidnek megfelelőt, a 9 perces változattól a 45 perces gyakorlatokig.

A SPAR Magyarország stratégiai partnere a kiadvány megszületésében mind tartalmi, mind kreatív design oldalról kiadónk, a Marquard Media Content Studio divíziója volt.

Az ét&rend című könyv alapára 4.999 forint, azonban a SPAR és INTERSPAR áruházakban 5.000 forint felett vásárlók 1.999 forintos, azaz 60%-os kedvezményes áron juthatnak hozzá.