Egy idősotthon lakói alkotnak újra klasszikus albumborítókat a karantén alatt

idősotthon, albumborító Forrás: Facebook / @Sydmar-Lodge
Nem találunk szavakat. Nézzétek meg David Bowie és Adele albumborítóit szenior módra újragondolva.

Egy észak-londoni idősotthon lakói megunták a hónapok óta tartó bezártságot és a programkoordinátoruknak támadt egy ötlete.

Robert Speker, akinek az volt a feladata, hogy ne engedje az idős állampolgárokat unatkozni a vírusválság alatt, úgy döntött: fotográfiai jártasságát veti latba az ügy érdekében, méghozzá azáltal, hogy újraalkot klasszikus albumborítókat.

Még akár további hónapokig eltarthat ez a szituáció, és addig is boldognak, tevékenynek és jókedvűnek kell maradniuk. Ami még soha nem volt ilyen fontos. Ez a munkám, és megtiszteltetés, hogy ezt csinálhatom
mondja az Edgware-i Sydmar Lodge Care programfelelőse.

A fotókon olyan ikonikus albumokat alkottak újra, amilyen Adele lemeze, a 21, a London Calling a The Clash-tól vagy David Bowie Aladdin Sane-je.

Az idősotthon vezetője, Julia Davey azt mondta a The Independentnek, hogy Spekert jól ismerik a környéken mint olyan figurát, aki szokatlan, „dobozon kívüli” megoldásokhoz nyúl, amikor programokat szervez.

A fotók bejárták az internetet, miután Speker megosztotta őket a Twitteren, és a rajongók követelik, hogy naptár készüljön belőlük. Ja, a fotóprojekt eredeti célja az adománygyűjtés volt és eddig 1000 fontot gyűjtöttek.

A galériában megnézheted az idősotthonban újragondolt albumborítókat: