Sokféle korú, bőrszínű és testalkatú női főszereplőkkel dolgozik a Disney a legújabb filmjében – nézd meg az új előzetest!

Borítókép: Sokféle korú, bőrszínű és testalkatú női főszereplőkkel dolgozik a Disney a legújabb filmjében – nézd meg az új előzetest!
Az Időcsavar című fantasy 2018 tavaszán érkezik az amerikai mozikba Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Mindy Kaling főszereplésével.

A Disney, amely eddig nem nagyon vállalt kockázatokat, most mintha egyenesen fejest ugrana a bizonytalanba. Egyrészt egy sci-fi fantasy-regényt vitt filmvászonra – az Időcsavar (A Wrinkle In Time) című klasszikust, Madeleine L’Engle 1962-es regényét. Másrészt a kísértetház három titokzatos lakója, Mrs. Mijaz, Mrs. Kiő és Mrs. Mejjik szerepében Mindy Kaling, Reese Witherspoon, illetve Oprah Winfrey tündököl – egy indiai, egy porcelánfehér bőrű és egy fekete színésznő. Ráadásul Witherspoon tűzvörös parókát visel.

A rendező szintén fekete és nő, Ava DuVernay, akit a Selma című, Martin Luther King Jr.-ról szóló film tett ismertté. A további szerepekben feltűnik Gugu Mbatha-Raw angol színésznő (A szépség és a szörnyeteg), André Holland (Holdfény), Zach Galifianakis (Másnaposok), illetve a gyerekszínészek között Rowand Blanchard, illetve Storm Reid is. Nézzétek az előzetest:

Disney's A Wrinkle In Time - US Official Trailer

On March 9th, be a warrior. Watch the brand-new trailer for Disney’s A Wrinkle in Time.

Posted by A Wrinkle In Time on Sunday, November 19, 2017

Galériánkban pedig néhány kép a filmből, benne a sztárok – lehetetlen jelmezekben:

Az Időcsavar bemutatója 2018. március 8-án lesz Amerikában. Reméljük, itthon sem kell sokáig várni rá!