Csupasz vs. szőrös – vajon Hugh Grant jól átgondolta jelenlegi arcszőrzetét?

Hugh Grant,Golden Globe,szakáll Forrás: Getty images
Mióta a favágó stílus teret hódított magának, azóta jóval kevesebb férfi borotválkozik. Vannak, akik örülnek ennek és persze vannak, akiket elborzaszt egy szőrös arc látványa. Szerintünk igenis sármos tud lenni egy szépen ápolt szakáll, de valljuk be, sajnos nem áll jól mindenkinek.

A minap felkerült a YouTube-ra egy videóinterjú, amelyben Mario Lopez, az Extra tv riportere Hugh Grantet faggatta a Golden Globe-on jelöléséről, hogy volt-e ideje nászútra menni feleségével, Anna Ebersteinnel, és persze hogy min dolgozik manapság... Kíváncsi voltam, mi újság az angol színésszel, így természetesen lekattintottam a videót, azonban képtelen voltam meghallani a riporternek adott válaszait, annyira beszippantott újdonsült szakállának elborzasztó látványa, amelyről nem tudtam levenni a szememet.

Habár sokszor úgy érzem, két Granttel állunk szemben: a Sztárom a párom-os mindig kedves és romantikus William Thackerrel, és persze a Bridget Jones féle nagydumás, Daniel Cleaverrel – amilyen a való életben is lehet, legalábbis szerintem –, de arról fogalmam sincs, hogy ki ez az újonnan megjelent harmadik?

Nem, nem plasztikáztatott, és még csak nem is a megszaporodott ráncai miatt csodálkoztam rá, hanem hogy mennyire nem illik ehhez a pasihoz ez a borzasztó arcszőrzet. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy nincs is szépen leborotválva, ahol épp nem tarkítja arcát őszülő szőrzete. Valahogy egyáltalán nem passzol a karakteréhez. De a jó hír, hogy maga Hugh Grant is egyetért azzal, hogy ez a szakáll borzasztóan néz ki, és csak Guy Richie legújabb filmje, a London Gangsters miatt vállalta be.

Neked, hogy tetszik Hugh Grant szakálla?
Szerintem kifejezetten jól áll neki!
Borzalom.
Meg lehet szokni!