Ennek a 4 csillagjegynek a legnagyobb az esélye a gazdagságra

Borítókép: Ennek a 4 csillagjegynek a legnagyobb az esélye a gazdagságra Forrás: Getty Images
Nem csak a végzettségtől, rátermettségtől függ, kiből lesz milliomos, de még csak nem is a szerencsétől. Bizonyos csillagjegyeknek ugyanis már a születési képletébe bele van kódolva a gazdagság. Az asztrológia szerint ez a 4 csillagjegy a legesélyesebb arra, hogy élete során nagy vagyonra tegyen szert és meg is tudja tartani azt.

Kétségtelenül vannak bizonyos karakterjegyek és tulajdonságok, melyek azokra az emberekre jellemzők, akik saját erejükből értek el mesés gazdagságot, például ambíciózusak, kreatívak, kitartók, hisznek saját képességeikben és abban, hogy elérik, amit célul tűztek ki maguk elé. De vajon csupán ennyire lenne szükség ahhoz, hogy valakiből milliomos váljon?

Egy amerikai-német kutatás annak eredt a nyomába, hogy van-e összefüggés a Forbes listák élén állók csillagjegye és gazdagsága között, vagyis pontosabban, hogy nagyobb számban képviseltetik-e magukat bizonyos csillagjegyek a milliárdosok klubjában. Azt találták, hogy 4 csillagjegy jóval többször fordult elő a prominens listán.

Ennek a 4 csillagjegynek a legjobbak az esélyei a mesés gazdagságra és a magyarázat, hogy miért!