Napi horoszkóp szeptember 5.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Skorpiók kellemetlen helyzetbe kerülnek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 5.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Skorpiók kellemetlen helyzetbe kerülnek Forrás: Unsplash by Kyle Glenn
A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánni!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

A hét elején valahogy egy téged érintő helyzet változni látszik, azt azonban jelen pillanatban pontosan nem tudod, hogy ez neked jót vagy rosszat jelent. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, hiszem ha beleveszel a számok sűrűjébe, könnyen belegabalyodhatsz az egészbe. Légy óvatos, de engedj teret annak, hogy a Sors rendezze az ügyeidet. Hidd el, minden okkal történik, a kérdés csupán az, hogy képes vagy-e olvasni a sorok között!

BIKA (április 21-május 20)

Új hét, új lehetőségek, neked pedig nagyszabású terveid vannak, melyeket izgatottan fel is vázolsz a környezetednek a hét első napján. A legnagyobb megdöbbenésedre lesznek azonban, akik nem lelkesednek az ötleteidért, tőlük üggetlenül azonban te sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad és te leszel a nyerő ember!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napjára ugyan kész tervvel ébredtél, mégis egy ponton váratlan fordulatot vesznek az események és valahogy kezd kicsúszni a kezeid közül az irányítás. Furcsamód' azonban abszolút nem bánod a kialakult helyzetet, egyetlen pillanatra sem frusztrálod magad miatta, gyakorlatilag kész vagy beletörődni a kialakult helyzetbe, belátva, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudod mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az árral, bízva abban, hogy épségben partot érsz. Néha kellenek ilyen váratlan helyzetek is, máskülönben hogyan tudnál tapasztalatot szerezni, nem igaz?!

RÁK (június 22-július 22)

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, amelynek elfogadása a hét első napján elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ugyanis ki valakivel a közvetlen környezetedben, akárhogy erőlködsz, mégsem szeretnél semmiképp képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképesség! Hidd el, diplomatikusan is el tudod érni, amit szeretnél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A közvetlen környezetben bizonyos személyek elég nagy volumenű hibát követnek el a hét első napján, mindenfajta felelősséget igyekeznek azonban rád hárítani. Attól azonban, mert ők vaskos bőrrel az arcukon ezt lelkiismeret furdalás nélkül megtennék, attól neked egyetlen pillanatig nem kell vállalnod a felelősséget! Az, hogy ők magukkal akarnak rántani az álataluk főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, még korántsem jelenti azt, hogy ebbe neked nem lesz beleszólásod! Állj tehát a sarkadra, gyorsan és határozottan önts tiszta vizet a pohárba és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd. Micsoda emberek vannak...

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A kollégáid egy közös, új projekt lehetőségét vázolják fel neked a hét első napján. Te azonban elég szkeptikus vagy, hiszen a dologgal kapcsolatban nincsenek túl pozitív tapasztalataid. Hezitálsz, nem igazán szeretnéd elvenni a lelkesedésüket, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hisz nem akarnád te a rossz zsaru szerepét magadra vállalni. Mivel te már jártál azon az ösvényen, amellyel kapcsolatban nekik még egyetlen perc tapasztalatuk nincsen, épp ezért óvatosan figyelmeztesd őket arra, milyen veszélyekkel járhat az út, így nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Ez az ő döntésük, neked nem kell kötelezően velük tartani, hisz nem akarsz önmagadnak felesleges fejfájást okozni!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!