Napi horoszkóp szeptember 29.: a Mérlegekre váratlan kiadások várnak, a Vízöntők bizonytalan kérdésekre keresik a választ

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 29.: a Mérlegekre váratlan kiadások várnak, a Vízöntők bizonytalan kérdésekre keresik a választ Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 29.

KOS (március 21.-április 20.)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád, ám mindezt olyan formában teszi, ami nem feltétlenül fér bele a te értékrendedbe. Épp ezért eleinte próbálod figyelmen kívül hagyni az ilyesfajta közeledést, de rá kell jönnöd, hogy minél közömbösebb próbálsz lenni, az illető annál jobban nyomul majd. Mielőtt tehát teljesen félreérti a helyzetet és te magadra szabadítod, érdemes határozottan a tudtára adnod, hogy ne fárassza magát a feleslegesen futott körökkel, hisz nálad esélye sincsen. Magyarázd el, hogy hosszabb távon ilyenformán nemcsak nálad kelt visszatetszést, de mások sem fogják nagyra értékelni!

BIKA (április 21.-május 20.)

Alapvetően gyanakvó típusú ember vagy, számos alkalommal okoztak ugyanis mások csalódást, ennek okán tehát nehezen szavazol bizalmat bárkinek. Ennek ellenére a hét második felében mégis úgy alakul az élet, hogy nincs más választásod, kénytelen vagy valakinek a kezébe adni az irányítást, hisz egyszerűen nincs rá kapacitásod, hogy egy harmincharmadik dolgot is bevállalj. Ugyan számodra is elég nagy kockázatot jelent az, hogy olyasvalakiben megbízz, aki akár könnyen vissza is élhet vele, még sincs más választásod. Ne gondold, hogy eleve el van rendelve a végeredmény, korántsem biztos ugyanis, hogy az illető nem fogja tudni teljesíteni a kihívást! Higgy egy kicsit jobban és nem fogsz csalódni!

IKREK (május 21.-június 21.)

Teljes meggyőződéssel hiszed, hogy időmilliomos vagy, hogy bármeddig halogathatsz dolgokat, majd egyszer csak úgyis minden megoldódik magától. A legnagyobb csalódásodra a hét második felében azonban mégis rá kell jönnöd, hogy bizony a határidő vészesen közeleg, te pedig még sehol nem tartasz. Legyen ez tehát egy intő jel számodra, hogy legközelebb nem érdemes figyelmen kívül hagyni az idő múlását, hisz az elvégzendő feladatok maguktól nem lesznek készen, amennyiben azonban számonkérik rajtad, mégiscsak illik valami használható eredményt felmutatnod. Ugyan megfizetted a tanulópénzt, de „minden jó valamire” alapon most már kívülről tudod, hogy következő alkalommal miképp gazdálkodj okosan!

RÁK (június 22.-július 22.)

Ugyan még csak csütörtök van, te mégis már a hétvégére koncentrálsz, hisz olyan fáradt vagy, mintha legalábbis világmegváltó ügyeket vittél volna végig. Nagy kihívások vannak ugyan mögötted, joggal érzed tehát magad kimerültnek, ám még mindig van két nap addig, amíg valóban felteheted a lábad és átadhatod magad a semmittevésnek. Bármilyen nehéz is a dolog, vegyél egy nagy levegőt és igyekezz odatenni minden akaraterőd, amennyiben ugyanis számonkérik rajtad, muszáj leszel felmutatni valamiféle produktumot. Kitartás, nemsokára hétvége!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Szerettél volna többet kihozni egy bizonyos dologból, ám úgy alakult a helyzet, hogy nem tudsz már kozmetikázni a végeredményen. Ne csüggedj, hisz mindent megtettél azért, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok, ám előfordul, hogy bármennyire szeretnéd, egyszerűen nem tudsz bizonyos folyamatokat befolyásolni. Hidd el, lehet, hogy te látod a hiányosságokat, de külső személőként mások elismerően bólogatnak majd így is. Na ugye, hogy az a pohár félig tele van?!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Nem vagy a változások híve, apró kicsi módosításokon is hosszasan gondolkodsz, a hét második felében mégis kissé kényszerhelyzetbe hoz az élet, ki kell ugyanis lépned a magad köré épített komfortzónából anélkül, hogy különösebben rákészülhetnél. Érthető módon tehát feszült vagy, nem szereted ezeket a hirtelen kialakult szituációkat, hisz pontosan ezek azok, amelyeket kilométerekkel elkerülsz. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodsz, igyekezz meglátni a dolog pozitív oldalát, korántsem biztos ugyanis, hogy olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod! Ne ess kétségbe, nem az Univerzum dőlt össze!