Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral Forrás: Pexels by Romana
A csillagok a hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21.-április 20.)

Ugyan a hét közepére nem igazán tervezted, hogy megmászod a Himaláját, mégis nagy volumenű projektet kapsz a nyakadba, ráadásul olyat, amely teljes embert kíván, iszonyatos koncentrációval. Mivel jobban szereted az alkotói szabadságot, ezúttal viszont eléggé meg van kötve a kezed, épp ezért rendkívülien frusztrál az, hogy nem is választhatsz taktikát, egyszerűen menned kell egy olyan úton, amelyet kijelöltek számodra. Mivel azonban megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot, épp ezért hagyd hátra minden bosszúságodat és ugorj fejest a feladatba. Ez ma egy ilyen nap, ahol egyszerűen nincsen más választásod!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét közepére úgy érzed, olyannyira lecsökkent az energiaszinted, hogy gyakorlatilag a túlélésre játszol, messziről kerülöd az új feladatokat, a nagy kihívásokat, egyszerűen csak próbálsz ellavírozni valahogy a hétvégéig. Mivel nem alaptalanul érzed magad fáradtnak, hisz nem a lustaság az, ami meghatározó a dologban, sokkal inkább a kimerültség az oka a jelenlegi állapotodnak, épp ezért ne hagyd, hogy mások -akiknek feltűnik az, amit csinálsz- fogást találjanak rajtad, hisz senkinek nem tartozol elszámolni valóval. Csak annak magyarázd el a dolgok miértjét, aki különösen fontos számodra! Koncentrálj arra, hogy mihamarabb letudj minden feladatot, hogy aztán felhőtlenül ejtőzhess a kanapén egy izgalmas filmet nézve!

IKREK (május 21.-június 21.)

Kecsegtető ajánlatot kapsz a hét közepén, amelyre az igazat megvallva nagyon nehezen tudnál nemet mondani. Mielőtt azonban meggondolatlanul beadnád a derekad, érdemes leülnöd és minden részletet, illetve esetleges következményt aprólékosan megvizsgálni. Sorakoztass fel minden mellette és ellene szóló érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az kontra, mint a pro érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

RÁK (június 22.-július 22.)

Valakivel vitába keveredsz, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy arra szavakat sem találsz. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Ugyan nem minden alakul az előzetes terveid szerint, mégsem bánod, hisz ez talán pozitívabb végkimenetelt hozhat, mintha az eredeti útvonalat választottad volna. Ugyan általában véve a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz a terveid szerint pontról pontra haladni, ám talán most neked mégis könnyebbséget jelent neked is, ha csak sodródsz az eseményekkel, úgy tűnik ugyanis, hogy izgalmasabb az az út, amelyre akaratodon kívül rátévedtél. Élvezd minden pillanatát, ne izgulj azon, hogy mi lesz a végkifejlet, te csak arra figyelj, hogy neked jó legyen! Nyugi, ez nem önzőség, hiszen mindenkinek a saját érdekei szerint kell az utat törnie!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét közepén valahogy úgy érzed, hogy nincs kedved nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni, inkább elevickélsz a jelenlegi feladataidban, hogy majd aztán a nap végén fejest ugorhass a pihenésbe. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül tedd a dolgod, amíg mások izzadnak minden részeredményért is, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ez ma egy ilyen nap, nem mindig áll az ember készen arra, hogy hatalmas hegycsúcsokat hódítson meg!