Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikrek végre az általuk elért eredményekre lehetnek büszkék, a Rákoknak magabiztosságra van szükségük Forrás: Pexels by Ylanite Koppens

Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikrek végre az általuk elért eredményekre lehetnek büszkék, a Rákoknak magabiztosságra van szükségük

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Valaki olyasfajta feladatot bíz rád a hét utolsó napján, amelyhez egyelőre túl tapasztalatlannak érzed magad. Ne vállalj azonban hatalmas, a képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt jó eséllyel pillanatok alatt összeroskadsz, ennek okán pedig negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni!

BIKA (április 21-május 20)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj tehát időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

IKREK (május 21-június 21)

Nem hiába dolgoztál egész héten litereket izzadva a sikerért, embert próbáló munkád eredménye végre megmutatkozik, lassan ugyanis érkeznek a visszaigazoló, elismerő bólintások a környezeted részéről. Még a egy távoli ismerősöd is felveszi veled a kapcsolatot, hogy gratulálhasson, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és a rááldozott energia! Most azonban pihenj egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hiszen szükséged lesz az energiádra a következő projekthez!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalanul teszed meg az első lépéseket egy bizonyos helyzetben, amellyel kapcsolatban nincs még elég tapasztalatod. Ennek okán kissé túlmisztifikálod a feladat súlyát, valójában azonban semmi okod nincs a felesleges félelmek táplálására. Végy tehát egy mély levegőt és fuss neki a dolognak annak érdekében, hogy ne legyen lehetőséged a felesleges félelmeiddel foglalkozni. fel tehát a szöges cipőd, hisz noha olyan Hallgass a megérzésedre, felejtsd el a nehézségi fokot, hisz remegő lábakkal sokkal nehezebb bármilyen kitűzött célt teljesíteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján valahogy hatalmába kerít az elégedetlenség érzése. Semmi sem jó, van egy bogár a füledben, ami folyton azt duruzsolja, hogy máshol kellene már tartanod, hogy nem vagy a helyeden, ez pedig teljesen ráteleszik a közérzetedre. Amennyiben azonban lemész alfába és belegondolsz, hogy mit is értél el idáig, akkor bizony rájöhetsz, hogy most pontosan ott tartasz a megkezdett utadon, ahol kell. Sem hátrébb, sem előrébb nem vagy. Amennyiben azonban gyorsítani szeretnél a tempódon, akkor bizony áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csakúgy az ölébe hullik minden, amit kiejt a száján. Te ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dicséri!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy bárkivel szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

A folytatásért kattints ide!