Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el Forrás: Unsplash by Brooke Lark
Hétvégére is ígérnek némi izgalmat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked, mely rátelepszik a közérzetedre is. Ne tartogass azonban ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák maguktól biztosan nem fognak megoldódni, csupán az életkedvedet fogják szép lassan elfogyasztani előled! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol és tudod, hogy soha nem élnének vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáid, hisz ha beszélsz róluk, talán hangosan kimondva meghozzák a megoldó kulcsot is!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonyos személyek a közvetlen környezetedben tanácsra szorulnak, te pedig morális kötelességednek érzed, hogy átadd a tapasztalataidat másoknak. Mivel korábban megjártad azt az ösvényt, amelyen ők elindulni készülnek, így ne kertelj, őszintén mondd el, mit gondolsz, adott esetben figyelmeztetve őket arra, milyen fajta veszélyekkel találkozhatnak az útjuk során, így nem fog később lelkiismeret furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Innentől már nem a tiéd a felelősség, az teljesen az ő döntésük, hogy elindulnak vagy sem!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki olyan volumenű szívességet kér tőled, amely már túl lép egy határt, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem értesz egyet a dologgal, az elveiddel tökéletesen szemben áll, mégsem szeretnéd az illetőt megbántani. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, ez a bizonyos személy, aki a szívességet kérte, valahogy túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem minden a terveid szerint alakul ezen a hétvégén, jelen esetben neked még sincs ellenvetésed, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár alaphelyzetben te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ez esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hogy az ár magával hozza majd a megoldást is. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul valahogy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra ismeretlen személy toppan az életedbe a hétvége első napján, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon jó lehet neked. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre túl nyíltnak lenned, ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napja abszolút alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat letisztázd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, hisz most hosszú távú döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz, noha ebben a pillanatban még úgy tűnik, hogy óriási szükséged van rájuk. Egy próbát megér az, hogy letedd a nehéz zsákod!

A folytatásért kattints ide!