Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 21.: a Kosok a saját kárukon fizetik meg a tanulópénzt, az Oroszlánoknak útbaigazításra van szükségük Forrás: Unsplash by Allef Vinicius

Napi horoszkóp szeptember 21.: a Kosok a saját kárukon fizetik meg a tanulópénzt, az Oroszlánoknak útbaigazításra van szükségük

A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén a saját károdon kell megfizetned a tanulópénzt egy bizonyos szituációban, nem számítottál ugyanis arra, hogy valakivel megosztasz egy elég bizalmas titkot, az illető pedig másokkal is megosztva pletykát csinál belőle. Igyekezz a felháborodásodat mindenképp megosztani az illetővel, vondd nyugodtan kérdőre, hogy tulajdonképp mi volt ezzel a célja, hisz ilyenformán bemondathattad volna a rádióban is azt, amit vele megosztottál. Legközelebb jól gondold meg, kit fogadsz a bizalmadba, hisz soha nem kellemes tapasztalás a csalódás érzése!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, a szokásosnál nagyobb fába vágtad a fejszédet, ennek okán kissé bizonytalan vagy, nem igazán tudod, hogy mekkora esélyed van a kitűzött célod elérésére, túl kicsinek és tapasztalatlannak érzed magad ugyanis ehhez a feladathoz. Amennyiben új kihívásra vágysz, mindenképpen érdemes gondolkodnod, mielőtt nemet mondanál az egészre, hisz lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, viszont ha sikerül, abban az esetben hatalmas elismerésre számíthatsz. Ha azonban úgy érzed, hogy ehhez nincs benned elég erő, érdemes még egyszer fontolóra venni a dolgot, hisz most az a cél, hogy sikerélményt szerezz, nem az, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te pillanatod is!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenféleképp szeretnél jelezni egy közeli barátodnak valamit, amit te tökéletesen jól látsz, neki azonban fel sem tűnik a dolog. Igyekezz tehát úgy alakítani a szituációt és próbáld úgy formálni és irányítani a beszélgetést, hogy lehetőséged adódjon úgy tálalni a dolgot, hogy az ne legyen sértő, avagy bántó, hisz a te szándékaid ettől igen távol állnak. Ha ügyes vagy, meglátod, megérti majd, mi a célod, így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sokfelé járnak a gondolataid a hét közepén, annak ellenére, hogy pont most kellene összeszedettnek lenned. Érzed, ez az a holt pont, amikor kezded az összes energia tartalékodat felélni. Emellett mindenki most hív, most keres meg, most kérnek segítséget, illetve mindenkinek most kezdesz hiányozni. Ne engedj azonban a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, abban az esetben nem fogod tudni a jelen helyzetet megoldani. Koncentrálj minden agysejteddel a feladatra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan helyzetedben kéred ki a közvetlen környezetedben élők véleményét, attól félsz ugyanis, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Azok azonban, akik tanácsot adnak, nem biztos, hogy jól látják a helyzetet és jelen esetben a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai a te szerencsenapod, melyen során olyasfajta lehetőség kínálkozik, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj tehát egyetlen percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, könnyen lehet, hogy elmegy közben a hajó. A hét közepén olyan kapu nyílhat meg előtted, amelyen belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, ami igencsak jót tesz az önértékelésednek és a többiek is kénytelenek elismerni a teljesítményedet. Mindenképpen élj tehát a lehetőséggel!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!