Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok végre minden szempontból egyensúlyba kerülnek, a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok végre minden szempontból egyensúlyba kerülnek, a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat Forrás: Unsplash by Pawel Czerwinski
A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Szeretnél a jelenlegi élethelyzeteden változtatni, jelenleg azonban elég csekély az eszköztárad ahhoz, hogy bezárj magad mögött egy olyan olyat, amely mögött lezáratlan ügyek sorakoznak száz számra, majd elindulj egy másik ajtó felé, ahol új lehetőségek várnak. Az mindenképp pozitívum, hogy sikerült megfogalmaznod a célodat, mostmár csak egyesével végig kell menned minden olyan ügyön, amelynek pontot kell tenned a végére ahhoz, hogy továbbléphess és új célokra koncentrálhass. Nem lehetetlen, de biztosan rengeteg kitartás, energia és akaraterő kell majd hozzá!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján valahogy nehezen veszed rá magad a munkára, legszívesebben be sem mennél dolgozni. Sajnos azonban vannak olyan kötelezettségeid, amelyeket ha akarsz, ha nem, el kell végezned, máskülönben komoly felelősségre vonással kell szembenézned. Igyekezz a munka mellett időt szánni a minőségi kikapcsolódásra, hiszen az őszi fáradtságra kifejezetten ajánlott a masszázs, az aromafürdők, a meditáció vagy egy romantikus regény. Igyekezz egyensúlyban maradni, másképp ugyanis sem boldog, sem sikeres nem leszel!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján úgy tűnik, hogy az általad elvetett magvak végre szép termést hoznak, lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések, ennek okán roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésreméltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért azonban köszönettel tartozol a körülötted élőknek is, hiszen nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba érhess. Ne feledkezz tehát meg róluk sem a nagy gratuláció cunami közepette ünnepeljétek, ünnepeljétek együtt az elért sikereket, hiszen igazi csapat vagytok, akik együtt sokra hivatottak!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a sok megpróbáltatás után végre jól vagy, az életed olyan mederbe került ugyanis, amiről mindig is ábrándoztál. Most végre mind a szerelmi életed, az önmagaddal szemben megálmodott harmónia, mind pedig egzisztenciális szempontból egyensúlyba került, ez pedig láthatóan sokaknak nem tetszik a környezetedben. Ne törődj azonban azzal, hogy miként minősítenek mások, s mit mondanak rólad, az eredmény ugyanis, amit magad előtt látsz, az nem kíván semmiféle magyarázatot. Nem számít, ki és mit gondol felőled, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csinálják utánad, hisz másokon a nyelvüket köszörülni nagyon könnyű!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy dolgokat terveztél el, amelyeket mindenképp szeretnél véghezvinni. Ehhez azonban szükséged lesz támogató személyekre, akik mögötted állva biztosítanak arról, hogy mindvégig ott lesznek és ha úgy adódik, készen állnak segíteni. Megnyugtat a tudat, hogy vannak olyan emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz, igyekezz azonban nem átesni a ló túlsó oldalára, és ne használd ki őket! Koncentrálj az aktuális feladatodra, ne akarj többet elérni, mint amire képes vagy és igyekezz önerődből teljesíteni a távot, hisz annál nagyobb lesz majd a büszkeség! Indulj az álmaid után!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Készen állsz arra, hogy a hét első napján megtedd azokat a lépéseket, melyek ahhoz szükségesek, hogy végül majd különösebben nagy felelősségvállalás nélkül élhesd az életedet. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy egyfolytában agyonnyomnak az olyan feladatok, amelyek kapcsán minden a te nyakadba zúdul, minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden, és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket rázd le magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent a számodra. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján minden erőddel igyekszel befolyásolni a körülötted zajló események alakulását, több-kevesebb sikerrel. Mielőtt azonban meggondolatlanul tennél olyasfajta lépéseket, amelyek negatív hatással lehetnek a végkimenetelre, előtte érdemes átgondolnod, hogy mi az a taktika, amely végúl pozitív eredményt hozhat. Mindenképp oncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad mögött, és nem keríthet hatalmába a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy esetleg az önfejűség lett a veszte a dolognak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan szerencsés embernek mondhatod magad, hisz valaki minden körülmények között ott áll mögötted, biztosítva arról, hogy történjék bármi, ő biztosan ott lesz, hogy segítsen. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen hekyzetekben ad támogatást ahhoz, hogy képes legyél továbbmenni az úton. Biztosítsd róla, hogy az érzés abszolút kölcsönös, te is ott állsz és az óceánt is átúszod érte, ha arról van szó. Ez az igazi barátság, becsüljétek meg egymást, hisz manapság ez ritka kincs!

NYILAS (november 23-december 21)

Eléggé bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogyan is érhetnéd el a legkönnyebben az általad kitűzött célt, melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célodat. Szerencsére azonban akad valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül segít abban, hogy átgondold, mit érdemes csinálnod, merre érdemes elindulnod ahhoz, hogy a végén biztosan sikeres lehess. Hallgass rá, hiszen mivel neked fogalmad sincs arról, mekkora fába vágod a fejszédet, épp ezért mindenképp hasznodra fog válni minden jó tanács. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján olyan szituációban találod maga, amely az igazságérzetedet rendkívüli módon birizgálja, ám sajnos a véleményeddel teljesen egyedül maradsz, hiszen senki nem mer melléd állni, tartanak ugyanis a következményektől. Amennyiban nem csupán gyávaság az, ami emögött van és megalapozott a félelmük, abban az esetben érdemes neked is mérlegelned azt, hogy szembeszállsz-e a felsőbb erőkkel vagy inkább csendben maradsz és lenyeled a békát. Nem érdemes egyetlen fakarddal a kezedben nekiindulni egy olyan vitának, amelyből jó eséllye vesztesként jössz majd ki!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján olyannyira magabiztosan futsz neki az előtted álló feladatoknak, hogy úgy érzed, semmi nem ingathat meg, szélsebesen végigfutsz a pályán és máris a kezedben lesz a siker. Ez azonban túl egyszerűen hangzik, rá kell jönnöd, hogy korántsem egy sétagalopp az az út, amely elvezet a kitűzött célodig. Szedd tehát össze magad, kezeld megfelelő felelősséggel a helyzetet, ne bagatellizáld el azt, amit komolyan kell venni, hisz nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott lazaságra. Tartsd nyitva a szemed, nehogy emiatt bukd el a győzelmet!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje futsz a mókuskerékben egy olyan ügyben, amelyben semmiféle előrelépés nem történik, a hét első napján tehát érthető módon rá is unsz a sok feleslegesen futott körre. Mérlegeld, hogy mennyire van értelme a továbbiakban bárnilyen erőfeszítést tenned azért, hogy végül úgy zárhasd le az egészet, hogy nyugodt maradjon a lekiismereted. Amennyiben készen állsz arra, hogy kiszállj ebből a bizonyos mókuskerékből, abban az esetben nyugodtan rázd le a láncaid és lépj tovább. Nincs szükséged felesleges terhekre!