JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok a környezetüknek bizonyíthatnak, az Oroszlánoknak szükségük lesz a józan ítélőképességükre

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok a környezetüknek bizonyíthatnak, az Oroszlánoknak szükségük lesz a józan ítélőképességükre Forrás: Pexels by Ana M.
A hét utolsó napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot póbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz vagy egyáltalán nem örülnél neki, ha porosan ugyan, de napvilágra kerülnének. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad, ne bújj olyan szerepbe, amit előbb-utóbb nagyon megterhelő lesz eljátszanod. Hagyd meg magadnak a tévedhetőség lehetőségét. Nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami a számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg nem születik meg a megoldás, egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem frusztrál már tovább.

IKREK (május 21-június 21)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján megmutathatod mindenkinek azt a tudást, amelyet eddig sikerült elsajátítanod. Az első pillanatban rémiszt a kihívás, ám rövid idő elteltével rögtön rájöhetsz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalom, hogy egyszerűen az adrenalinlöket az, amelyre szükséged van. Ugorj tehát fejest a dologba és legyél nyitott a Világra. Ne feledd: kevés dolog történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján szükséged lesz a józan eszedre annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle negatív előjelűmeglepetés és mások ne okozhassanak semmiféle csalódást, ezáltal befolyásolva a hangulatodat. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, kihez hogyan kell állnod, kövesd tehát ezúttal azt, amit az eszed és nem a szíved diktál. Vedd fel a páncélodat és ne hagyd, hogy bárki fogást találjon rajtad! Ügyelj azonban arra, hogy ne taszíts el magadtól akarattal embereket, hiszen nem tudhatod, hogy mikor válsz esendővé, amikor szükséged lehet a jó barátok támogatására!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!