Napi horoszkóp szeptember 14.: a Rákok előrelátóak, az Oroszlánoknak régi álmuk valósulhat meg

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 14.: a Rákok előrelátóak, az Oroszlánoknak régi álmuk valósulhat meg Forrás: Unsplash by GraceHues Photography
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 14.

KOS (március 21.-április 20.)

Valaki a környezetedben mindenáron szeretne rávenni valamire, tőled azonban olyan távol áll a dolog, hogy azt sem tudod, hogy juthattál eszébe az illetőnek ebben a témában. Igyekezz is tehát gyorsan tisztázni vele, hogy nem feltétlenül te vagy az embere, ha sikerre szeretné vinni, amit kigondolt, akkor bizony másik ajtón kell kopogtatnia. Könnyen lehet, hogy nem fog majd jól esni neki, te azonban nagyon bölcsen teszed, hogy nem engeded belerántani magad olyasmibe, ami felesleges bonyodalmat okoznak csak a jövőben. Majd feldolgozza valahogy, ami a legfontosabb, hogy neked nem lesznek álmatlan éjszakáid.

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét közepén borzasztóan kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, ám azt is pontosan tudod, hogy ezúttal nincs menekvés, egyszerűen végig kell csinálnod azt, amit elkezdtél. Épp ezért nem érdemes ma semmi mással foglalkoznod, csakis arra összpontosíts, hogy ebben a bizonyos helyzetben megálld a helyed és úgy tudj belőle kikerülni, hogy nem elmenekültél, hanem tisztességgel helytálltál és megtettél minden tőled telhetőt. Hidd el, előbb, vagy utóbb úgyis vége lesz, te csak arra törekedj, hogy mindenképp a lehető legjobban kerülhess ki belőle!

IKREK (május 21.-június 21.)

Mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, azt gondolod, mindenki a védelmedre szorul és arra, hogy amolyan szócsőként kiállj és szónokolj mások nevében. Mivel azonban mindenhol te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem vagy képes objektív véleményt alkotni. Bölcsebben teszed tehát, ha kizárólag magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

RÁK (június 22.-július 22.)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét közepén végre sikerül megvalósítani azt, amiért olyan régóta dolgoztál, szinte éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad azt az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na, ezt csinálja bárki is utánad!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz rájuk és amiket a környezet előtt kifejezetten szégyellsz vállalni. Ezúttal azonban rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány vastagon beporosodott ügyet. Mihamarabb le kell zárnod őket ahhoz, hogy ne nehezítsék meg a jelenlegi életedet, hisz érthető módon nem szeretnél a nap minden egyes percében attól rettegni, mikor kerül valami ismét a felszínre. Vegyél mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

A folytatás ide kattintva olvasható.